
جزئیات وقوع حریق گسترده در کارخانه صنایع شیمیایی قم + عکس
آتشسوزی مهیبی در شهرک صنعتی شکوهیه قم رخ داد که باعث مصدومیت چند آتش نشان شد.
آسمونی: سخنگوی آتش نشانی قم از حضور بیش از صد آتش نشان برای مهار آتش سوزی در کارخانه مولدان صنایع شیمی قم خبر داد.
یکی از خودروهای آتش نشانی در این عملیات به کلی دچار حریق شد.
حمید کریمی در جمع خبرنگاران با تشریح جزئیات حریق در شهرک شکوهیه قم اظهار داشت:
صبح روز یکشنبه، 12 اردیبهشت ماه آتشسوزی گستردهای در شهرک صنعتی شکوهیه واقع در 20 کیلومتری شهر قم به آتشنشانی اعلام شد.
سخنگوی آتش نشانی قم افزود: خوشبختانه با سرعت عمل همکاران آتشنشان از رسیدن حریق به مخازن الکل و سایر موارد قابل اشتعال جلوگیری شد.
کریمی ادامه داد: در این علمیات یکی از خودروی آتش نشانی به کلی دچار حریق شد و دو تن از همکاران آتش نشان به شدت دچار مصدومیت شدند.
مهدی فراهانی سخنگوی اورژانس قم نیز اظهار داشت: حوالی ساعت شش صبح حادثه حریق در یک کارخانه صنایع شیمیایی در شکوهیه قم به اورژانس اعلام شد که با توجه به ابعاد حادثه چندین دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.
وی با بیان اینکه در حادثه آتش سوزی کارخانه صنایع شیمیایی در شهرک صنعتی شکوهیه 6 نفر مصدوم شدند، افزود: دو تن از این مصدومان که از آتش نشانها بودند برای درمان به مراکز درمانی انتقال پیدا کرده اند.
فراهانی با اعلام اینکه درصد سوختگی یکی از آتش نشانان نسبتا زیاد است، تصریح کرد: چهار مصدوم دیگر شامل یک آتش نشان و سه کارگر کارخانه به صورت سرپایی مداوا شدند.
تشکیل پرونده قضایی برای حادثه آتش سوزی کارخانه صنایع شیمی مولدان
علیاصغر سلطانی معاون دادستان قم با اشاره به آتش سوزی در شهرک صنعتی شکوهیه قم اظهار داشت: کارخانهای به نام صنایع شیمی مولدان در شهرک شکوهیه قم وجود دارد که در حوزه پتروشیمی فعالیت دارد و صبح امروز مخزن آن دچار حریق شد و با توجه به اینکه داخل آن میعانات وجود داشت، این میعانات از مخزن خارج شد که سبب گستردگی آتش میشود.
وی با بیان اینکه دو دستگاه از خودروهای آتش نشانی به صورت صد در صد از بین رفتند و دو نفر از آتش نشانان نیز دچار سوختگی شده اند، افزود: حدود 10 دستگاه خودروی شخصی که متعلق به پرسنل کارخانه بود نیز در جریان این حادثه دچار حریق صددرصد شده است.
سلطانی میزان خسارت در برآوردهای اولیه را بیش از 80 میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: علت آتشسوزی براساس نظر اولیه کارشناسان غیرعمدی بوده اما بررسیهای لازم در خصوص این موضوع ادامه دارد و تاکنون شخصی در خصوص این موضوع احضار و بازداشت نشده و تحقیقات قضایی در حال انجام است.
منبع: خبرگزاری تسنیم