مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  49766 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
برگزار نشدن پنجمین «سال نوای موسیقی ایران»

برگزار نشدن پنجمین «سال نوای موسیقی ایران»

 علی جعفری پویان نوازنده ویولن و مدیر برگزاری ویژه برنامه «سال نوای موسیقی ایران» با انتشار متنی از برگزار نشدن پنجمین دوره این برنامه در سال جاری خبر داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه
علی جعفری پویان
علی جعفری پویان
علی جعفری پویان

در متن نوشته شده از سوی علی جعفری پویان آمده است:
سلام به دوستان و همکاران عزیزم. با توجه به سئوالات متعددی که در چند هفته گذشته در رابطه با برگزاری یا عدم برگزاری مراسم پنجمین سال نوای موسیقی ایران از اینجانب و یا دوستانم در تیم اجرایی مطرح کرده بودید وظیفه خود دانستم تا جواب نهایی را اعلام کنم.

باید صادقانه بگویم که سطح انرژی و حال روحی من و تیم اجرایی سال نوا، امسال در حدی نیست که بتوانیم مراسمی بهتر از سال‌های قبل برگزار کنیم. علاقه‌ای به پرحرفی ندارم ولی همه می‌دانیم حس و حال خوب داشتن، چیزی نیست که خریدنی باشد. حتی داشتیم خودمان را وادار می‌کردیم که مراسم را اوایل اسفند و با ساختاری جدید برگزار کنیم و دوستان بسیاری هم مشوق ما بودند. اما نتوانستیم به خودمان دروغ بگوییم و تصمیم نهایی این شد که امسال مراسمی برگزار نکنیم و سکوت کنیم و بیشتر از قبل به عملکردمان و اهدافمان در آینده فکر کنیم.

امسال «سال نوا» سکوت خواهد کرد و همه می‌دانند سکوت سرشار از ناگفته‌هاست.. به عنوان یک هنرجوی ابدی موسیقی، حداقل یاد گرفته‌ام که ارزش سکوت کمتر از موسیقی نیست و چه قدر ارزش و مفهوم موسیقی قبل و بعد از آن پرمعنا می‌شود. تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا کسب انرژی کنیم و بتوانیم سال آینده باز خدمتگزار موسیقی باشیم. ارادتمند شما علی جعفری پویان و دوستانم در تیم اجرایی سال نوای موسیقی ایران
نخستین ویژه‌برنامه «سال نوا» اردیبهشت سال 94 با برگزاری آیین نکوداشت ابراهیم لطفی نوازنده و مدرس پیشکسوت موسیقی کلاسیک در بنیاد آفرینش‌های هنری نیاوران کار خود را آغاز کرد و از آن زمان تا سال 97 با هدف نکوداشت تلاشگران و هنرمندان عرصه موسیقی در بخش های مختلف به صورت مستمر  به کار خود ادامه می‌داد.
مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره برگزار نشدن پنجمین «سال نوای موسیقی ایران» فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «برگزار نشدن پنجمین «سال نوای موسیقی ایران»» در کادر زیر بنویسید :
3 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید