کد مطلب:  33324 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
پلیس فتا در حال بررسی افشای سوالات امتحانی/ اصل موضوع هنوز اثبات نشده است

پلیس فتا در حال بررسی افشای سوالات امتحانی/ اصل موضوع هنوز اثبات نشده است

به گزارش آسمونی:بطحایی از تشکیل تیمی در آموزش و پرورش با همکاری پلیس فتا برای بررسی افشای سوالات امتحانی...
زمان مطالعه: 1 دقیقه
پلیس فتا در حال بررسی افشای سوالات امتحانی/ اصل موضوع هنوز اثبات نشده است
پلیس فتا در حال بررسی افشای سوالات امتحانی/ اصل موضوع هنوز اثبات نشده است

به گزارش آسمونی:بطحایی از تشکیل تیمی در آموزش و پرورش با همکاری پلیس فتا برای بررسی افشای سوالات امتحانی خبر داد. به نقل از خانه ملت سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به خبرهایی مبنی بر لو رفتن سوالات امتحان نهایی، اظهار کرد: اصل موضوع هنوز اثبات نشده است؛ تیمی با همکاری پلیس فتا در حال بررسی این موضوع است و گزارش‌های لازم در این زمینه به بنده ارائه می‌شود. وی با بیان اینکه باید دید خبرهای مبنی بر لو رفتن سوالات امتحان نهایی تا چه حد صحت دارد، افزود: باید بررسی شود سوال‌های مورد بحث اصل بوده یا نه و حجم آن چه میزان بوده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شایعه‌هایی در خصوص لو رفتن سوالات امتحانات درس دینی مطرح شده است، اظهار کرد: هنوز نمی‌توان درخصوص رد یا تائید این شایعه اظهار نظری کرد؛ تیمی با همکاری پلیس فتا این موضوع را بررسی می‌کند.

بطحایی ادامه داد: براساس خبرهای واصله به بنده این موضوع درحد اختلاس و پول گرفتن بوده است اما هنوز لو رفتن سوالات به اثبات نرسیده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چگونگی تامین امنیت امتحانات نهایی، گفت: مردم نگران امنیت برگزاری امتحانات نهایی نباشند چراکه فاصله غیراطمینان پذیرش در فرآیند امتحانات وجود داشت که در حال برطرف شدن است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

: برای دریافت مشاوره درباره پلیس فتا در حال بررسی افشای سوالات امتحانی/ اصل موضوع هنوز اثبات نشده است فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «پلیس فتا در حال بررسی افشای سوالات امتحانی/ اصل موضوع هنوز اثبات نشده است» در کادر زیر بنویسید :
4 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید