کد مطلب:  33576 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور

فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور

به گزارش آسمونی:معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در...
زمان مطالعه: 1 دقیقه
فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور
فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور


به گزارش آسمونی:معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور خبر داد و گفت: 10درصد این بیماران حتی با وجود درمان خوب و مناسب جان خود را از دست می‌دهند.

محمود نبوی در ارتباط با خبری که در شبکه‌های اجتماعی در مورد فوت یک نفر به دلیل تب کریمه کنگو در بندرعباس منتشر شده است، اظهار داشت: تا این لحظه در این مورد گزارشی به من واصل نشده است ولی به طور کلی هر ساله تعدادی مرگ در این زمینه به وقوع می‌پیوندد.

وی افزود: افرادی که مبتلا به تب کریمه کنگو می‌شوند ممکن است 10 درصد آنها با درمان خوب نیز فوت کنند و افراد بدون درمان نیز در 50 درصد احتمال مرگ آنها وجود دارد.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: متأسفانه هر ساله تعدادی در کشور به دلیل تب کریمه کنگو از دست می‌دهند که امسال تا کنون 10 مورد بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ تب خون‌ریزی‌ دهنده‌ ویروسی کریمه‌ کنگو (CCHF)، یک بیماری مشترک بین انسان و حیوانات به شمار می‌رود.

این بیماری در اصل مخصوص حیوانات است؛ طیف گوناگونی از حیوانات شامل حیوانات وحشی و اهلی مثل گوسفند، بز و گربه قابلیت میزبانی ویروس تب کریمه را دارند. بیماری CCHF در بیشتر مواقع توسط کنه منتقل می‌شود که همه‌گیری بالایی هم دارد.

شش ماه اول سال و در طول گرمای هوا، شرایط مناسبی برای رشد این ویروس به‌حساب می‌آید. خوشبختانه با تشخیص به‌موقع این ویروس می‌توان فرد مبتلا را به‌طور کامل درمان کرد و تمام داروهای آن در کشور موجود است.

منبع: فارس
: برای دریافت مشاوره درباره فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «فوت 10 نفر به دلیل تب کریمه کنگو در کشور» در کادر زیر بنویسید :
4 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید