کد مطلب:  57624 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
در پنجمین روز از جشنواره 39 فیلم فجر چه گذشت؟

در پنجمین روز از جشنواره 39 فیلم فجر چه گذشت؟

پنجمین روز جشنواره فیلم فجر در تاریخ 16 بهمن 1399 با حضور هنرمندان این عرصه برگزار شد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

در پنجمین روز از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با اکران دو فیلم در سالن سینمای اهالی رسانه در برج میلاد به پایان رسید.

به گزارش آسمونی به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره فیلم فجر، ابتدا فیلم «روشن» به کارگردانی روح الله حجازی و سپس فیلم «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ روی پرده رفتند.

نکته قابل ذکر درباره این روز اینکه در این دو فیلم مجموعه‌ای از بازیگران مطرح و پرطرفدار حضور داشتند. رضاعطاران، سارا بهرامی، سیامک انصاری، محسن تنابنده و فاطمه معتمدآریا ستاره های این دو فیلم بودند.

در پنجمین روز از جشنواره 39 فیلم فجر چه گذشت؟
در پنجمین روز از جشنواره 39 فیلم فجر چه گذشت؟

فیلم روشن

ششمین فیلم «روح‌الله حجازی» به نام «روشن» اولین فیلم روز پنجم جشنواره بود.

فیلم یکی از فیلم‌های پربازیگر این دوره به حساب می آید و رضا عطاران، سارا بهرامی و سیامک انصاری در آن ایفای نقش کرده‌اند. این دومین فیلم رضا عطاران در جشنواره امسال، پس از فیلم «شیشلیک» است.


عطاران در این فیلم کاراکتری متفاوت را نسبت به «شیشلیک» بازی کرده و شخصیتی آرام‌تر را به نمایش گذاشته است. او در «روشن» مردی عاشق سینما است که انگار هنوز بزرگ نشده و زندگی اش فروپاشیده است. سارا بهرامی دیگر بازیگر فیلم شخصیتی با گریمی متفاوت را نسبت به کارهای قبلی‌اش ایفا کرده است.

آنچه به نظر جالب توجه است اینکه «روشن » سومین فیلم امسال است که در نقطه اوج به خودکشی قهرمان اصلی می‌انجامد. روح الله حجازی کارگردان فیلم که در سال 1386 سیمرغ بلورین بهترین فیلم هنر و تجربه را به دست آورده در سال های گذشته با فیلم هایی چون «زندگی خصوصی آقا و خانم و میم»،«زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» و «اتاق تاریک» در جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده بود.

fajr-film-festival-8
fajr-film-festival-8

فیلم روزی روزگاری آبادان

اولین فیلم حمیدرضا آذرنگ بازیگر سینما و تلویزیون و بازیگر-کارگردان تئاتر «روزی روزگاری آبادان» فیلمی درباره آبادان، شهری زیبا و خاطره انگیز اما دردمند است.

فیلم بازیگران سرشناسی هم دارد. فاطمه معتمدآریا و محسن تنابنده دو بازیگر اصلی فیلم هستند که داستان یک خانواده آبادانی را در آستانه سال نو در ابتدای دهه هشتاد هجری شمسی روایت می کند. جالب است که آذرنگ نویسنده و کارگردان این فیلم از دو بازیگری برای نقش‌های اصلی استفاده کرده است که هیچکدام اهل آبادان نیستند.


از دیگر نکات قابل ذکر اینکه خود آذرنگ نیز اصالتی اهل گلپایگان دارد اما بزرگ شده خوزستان است. او نمایش «روزی روزگاری آبادان» را در سال 1384 روی صحنه برده بود. موضوع دیگری که درباره فیلم می توان به آن اشاره کرد، این است که داستان فیلم در یک برهه تاریخی نه چندان دور و در اوایل دهه هشتاد می گذرد.

 

: برای دریافت مشاوره درباره در پنجمین روز از جشنواره 39 فیلم فجر چه گذشت؟ فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «در پنجمین روز از جشنواره 39 فیلم فجر چه گذشت؟» در کادر زیر بنویسید :
5 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید