مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  35878 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
«همه می‌دانند» به اسکار نرفت

«همه می‌دانند» به اسکار نرفت

به گزارش آسمونی:اسپانیا فیلم «قهرمانان» را به عنوان نماینده این کشور به اسکار نود و یکم می‌فرستد. آکادمی...
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی:اسپانیا فیلم «قهرمانان» را به عنوان نماینده این کشور به اسکار نود و یکم می‌فرستد.

«همه می‌دانند» به اسکار نرفت
«همه می‌دانند» به اسکار نرفت

آکادمی اسکار در بخش فیلم خارجی زبان اسم «قهرمانان» را به عنوان نماینده اسپانیا در اسکار 2019 دریافت کرد. «قهرمانان» ساخته خاویر فسر به عنوان نماینده اسکار در نودو یکمین دوره مراسم آکادمی در بخش فیلم خارجی زبان معرفی شد.

آکادمی هنر و علوم سینمایی اسپانیا ساعتی پیش با معرفی این فیلم نماینده خود را معرفی کرد. اسکار 22 ژانویه از میان فیلم‌های معرفی شده نامزد‌های امسال را انتخاب و معرفی می‌کند.

آکادمی فیلم اسپانیا 3 فیلم را به عنوان نامزد‌های اسکار امسال انتخاب کرده بود که 2 فیلم دیگر «همه می‌دانند» اصغر فرهادی و «غول پیکر» ساخته مشترک آیتور آرگی و ژان گارانو بودند.

اگر فرهادی با این فیلم به اسکار راه پیدا می‌کرد سومین فیلم پیاپی یک کارگردان در تاریخ می‌شد که به اسکار می‌رفت.

سال پیش اسپانیا «ورانو 1993» را به اسکار معرفی کرده بود.

فیلم کمدی «قهرمانان» پرفروش‌ترین فیلم اسپانیا در یک سال اخیر بوده است و بیش از 18.6 میلیون یورو فروش کرده و 3.2 میلیون نفر به تماشای آن رفته‌اند.

«همه می‌دانند» از هفته آینده در اسپانیا اکران می‌شود.

منبع: افکار نیوز

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره «همه می‌دانند» به اسکار نرفت فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره ««همه می‌دانند» به اسکار نرفت» در کادر زیر بنویسید :
4 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید