
استقلال 2 - 2 السد ؛ صعود نماینده ی قطری به لطف ندانم کاری چشمی
بازی دو تیم استقلال ایران و السد قطر مساوی و در مجموع با نتیجه 5 بر 3 نفع تیم السد به پایان رسید . به گزارش آسمونی ، تیم استقلال ایران و السد قطر در ورزشگاه جاسم ابن حمد با یکدیگر به رقابت پرداختند . جایی که هیچ یک از دو تیم نتوانستند از پس یکدیگر بر بیایند . تیم السد به لطف حضور ژاوی هرناندز بسیار با برنامه و منظم کار می کرد و موقعیت های متعددی را بر روی دروازه ی استقلال بوجود آورد . داوری این بازی نیز همانند بازی دیگر نماینده ی ایرانی با نماینده ی قطری کم اشتباه نبود و جای خالی کمک داور ویدیویی احساس می شد . در دقیقه ی 22 بازی روزبه چشمی با اعتراض بیهوده خود به داوری کارت زرد اول را از داور دریافت کرد ، حرکتی که مسلما روی نتیجه بازی تاثیر داشت.
شرح گل اول السد
در دقیقه ی 27 روی یک حرکت تمرین شده و البته به لطف داوری ، تیم السد توانست دروازه ی استقلال را باز کند . بونجاح هنگام دریافت پاس در آفساید قرار داشت که از چشم کمک داور مسابقه دور ماند و با یک چرخش توپ را در اختیار اکرم عفیف قرار داد و با جا ماندن مدافعین استقلال ، عفیف توانست با یک شوت زمینی دروازه را باز کند. تیم استقلال با دریافت این گل در شوک فرو رفت و بازی را از دست رفته دید ، ولی با برنامه های شفر این تیم توانست روحیه خود را بازگرداند و به حمله کردن ادامه دهد .
شرح گل اول استقلال
تیم استقلال از حمله باز نا امید نشد تا اینکه در دقیقه ی 32 روح الله باقری توانست روی سانتر همام طارق توانست دروازه ی السد را باز کند و شادی و امید را به تیم استقلال برگرداند. نیمه ی اول بازی با نتیجه ی 1 بر 1 به اتمام رسید و دو تیم آماده ی بازی در نیمه ی دوم شدند جایی که استقلال سعی در ایجاد موقعیت گل زنی داشت تا اینکه در دقیقه ی 49 مرتضی تبریزی توانست دروازه ی السد را برای بار دوم باز کند .
شرح گل دوم استقلال
روی یک ضربه ی کرنر ، مرتضی تبریزی توانست با ضربه ی سر دروازه ی السد را باز کند . با این گل و با توجه به نتیجه ی بازی پرسپولیس ، احتمال انجام شدن یک بازگشت عالی برای تیم استقلال ، بیش از پیش قوت می گرفت تا اینکه روی یک تعلل از روزبه چشمی ، بازیکن السد توپ را بدست آورد و راهی جز خطا برای چشمی باقی نگذاشت . روزبه چشمی که در نیمه ی اول بدلیل اعتراض کارت زرد گرفته بود با این خطا دومین اخطار خود را گرفت و از زمین مسابقه اخراج شد . تیم استقلال با این اخراج مجبور به عقب نشینی شد ولی باز هم دست از حملات خود برنداشت و بیشتر چشم به ضد حملات دوخته بود ولی تیم السد ، سعی در حفظ توپ داشت . تا این که روی یک حمله از تیم استقلال و جلو کشیدن بازیکنان این تیم ، تیم السد صاحب یک ضد حمله شد و رحمتی به ناچار برای باز نشدن دروازه اش مجبور به انجام خطا بر روی بازیکن السد ، اکرم عفیف ، شد و تیم السد به پنالتی رسید.
شرح گل دوم السد
بغداد بونجاح از روی نقطه ی پنالتی توانست دروازه ی استقلال را باز کند . با یک ضربه ی زمینی در خلاف جهت پرش رحمتی دروازه ی استقلال برای بار دوم باز شد و امیدهای تیم استقلال بر باد رفت . تیم استقلال با جنگندگی کامل و برنامه ریزی دقیق پا به این مسابقه گذاشته بود که با اخراج روزبه چشمی و 10 نفره شدن استقلال ، تمامی نقشه های وینفرید شفر نقش بر آب شد . منبع : اختصاصی آسمونی