زمان مطالعه: 2 دقیقه
قهوه بنوشید و سلامت باشید

قهوه بنوشید و سلامت باشید

قهوه یکی از پر طرفدارترین نوشیدنی های جهان است که روزانه میلیون ها نفر از آن لذت میبرند و جای تعجب نیست که...

 

قهوه زیان بخش است یا خیر؟ آیا موجب بروز بیماری میشود؟ ممکن است ما را در مقابل انواع بیماری ها محافظت کند؟ در این بخش آسمونی قصد داریم تا در مورد اثرات بالقوه قهوه بر بیماری آلزایمر، پارکینسون و انواع سرطان صحبت کوتاهی داشته باشیم.

 

آیا قهوه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد؟

آلزایمر نوعی بیماری است که بر عملکرد مغز تاثیر میگذارد. مبتلایان به این بیماری اغلب در به یادآوری رخدادها، تصمیم گیری ها و درک زبان ها دچار اختلالاتی میشوند. همچنین ممکن است تغییرات رفتاری از خود نشان دهند. این بیماری معمولا افرادی را گرفتار میکند که سن آنها از 60 سال بیشتر باشد. علت این بیماری هنوز مشخص نشده است؛ اما تصور میشود که عوامل وراثتی و محیطی نیز در پیدایش آن موثر باشد. اما تا کنون نیز درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده است.

چند بررسی نشان داده است که احتمالا مصرف قهوه درصد ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. پژوهش صورت گرفته بر روی تعدادی از افراد نشان داده است که قهوه نوشان میانسال در اواخر عمر کمتر به بیماری آلزایمر گرفتار میشوند. کمترین میزان مبتلایان به آلزایمر کسانی هستند که روزی یک تا دو فنجان قهوه نوشیده اند.

 

آیا قهوه انسان را از خطر ابتلا به پارکینسون محافظت میکند؟

پارکینسون نوعی اختلال مغزی است که از عوارض آن میتوان به رعشه و لرزش در اندام اشاره کرد. این بیماری غالبا پس از 50 سالگی بروز میکند. اگر چه گاهی در نوجوانان هم این مورد دیده شده است و تا کنون نیز درمان قطعی نداشته است. تحلیل جامعی نشان داده است که امکان ابتلا به این بیماری در افرادی که علاقمند به نوشیدن قهوه هستند 30% کمتر است. برخی مطالعات اشاره میکنند که علت این امر، وجود موادی در قهوه است که سلول های مغز را در مقابل آسیب ها محافظت میکند.

 

آیا قهوه از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند؟

گزارش کارشناسانه ای که مشترکا موسسه پژوهش های سرطانی جهان و موسسه پرژهشی سرطان آمریکا منتشر کرده است، نشان داده است که نوشیدن قهوه اثر چشمگیری بر افزایش یا کاهش سرطان لوزالمعده یا کلیه نمیتواند داشته باشد. اما مواد موجود در قهوه مانند کافئین، اسید کافینیک، پلی فنولس و مواد فرار ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.

 

و اما چند توضیح کوتاه در مورد موارد استفاده از قهوه را باهم بررسی میکنیم.

1-  تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران بارداری منتشر شده است، ثابت می کند این کار منجر به تولد نوزادان کم وزن می شود اما با تولد زودرس یا نارس بودن نوزادان ارتباطی ندارد. شاید برخی از مادرها آهی از آسودگی بکشند و برخی دیگر فنجان های قهوه خود را در سطل زباله پرتاب کنند. باردارها هم میتوانند قهوه بنوشند. اما نظر کارشناسان بر این است که روزی 1 فنجان قهوه فوری برایشان کفایت میکند.

2- اگر شما هم بعد از نوشیدن قهوه گرمتان میشود، دلیل آن این است که قهوه دارای کافئین است و میزان سوخت و ساز بدن را موقتا افزایش میدهد و البته چنین تاثیری طبیعی است.

3- قهوه اثر یکسانی بر روی بیماری میگرن ندارد و بسته به ژنتیک افزار، ممکن است بیماری میگرن را تشدید کند، یا آن را تسکین دهد.

4- قهوه بر ضربان قلب تاثیر گذار نیست. شمار اندکی از مردم به کافئین حساسیت دارند و امکان دارد احساس تپش قلب و یا بلعکس را داشته باشند. اما این امر طبیعی و البته بی خطر است.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «قهوه بنوشید و سلامت باشید» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره قهوه بنوشید و سلامت باشید فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.