کد مطلب:  44124 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق

جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق

وزیر نیرو در بجنورد از افزایش 7درصدی تعرفه آب و برق برای مشترکان عادی و افزایش 16درصدی برای مشترکان پرمصرف خبر داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه
جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق - Details of the 7% increase in water and electricity tariffs
جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق - Details of the 7% increase in water and electricity tariffs
جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق - Details of the 7% increase in water and electricity tariffs

به گزارش آسمونی:وزیر نیرو امروز در بدو ورود به بجنورد گفت: بر اساس تصمیم دولت برای مشترکان برق و آب که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند 7 درصد افزایش تعرفه‌ها انجام شده است، اما به پیشنهاد وزارت نیرو کسانی که از الگو کمتر مصرف می‌کنند، برابر آنچه کمتر مصرف شده پس داده می‌شود.

رضا اردکانیان افزود: برای پر مصرف‌ها افزایش تعرفه 16 درصد است و این به معنی تامین منابع درآمدی آب و برق نیست بلکه برای راهکاری جهت مدیریت مصرف است.

وزیر نیرو افزود: در مورد منابع آبی هم پس از بردباری مردم و با لطف خدا سال پربارشی را پس از خشک‌ترین سال‌ها داشتیم. به گفته اردکانیان علی رغم خسارت‌هایی که سیلاب به کشور وارد کرد، اما مخازن سد‌ها 16 میلیارد مترمکعب بیش از پارسال آب شیرین دارد.

اردکانیان گفت: بر اساس بارش‌های اخیر 40 تا 50 تالاب بین 45 تا 100 درصد آبگیری شد، چیزی که حتی تصور آن هم نمی‌شد.

وی افزود: ظرفیت برقابی کشور به دلیل افزایش ارتفاع آب به میزان عادی رسید، اما با نزدیک شدن به فصل گرم سال باید در مصرف آب صرفه جویی کرد.

: برای دریافت مشاوره درباره جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «جزئیات افزایش 7 درصدی تعرفه آب و برق» در کادر زیر بنویسید :
3 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید