کد مطلب:  42586 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 2 دقیقه
واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار

واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار

آسمونی : معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی به حواشی پیش آمده ناشی از توییت مهناز افشار واکنش نشان...
زمان مطالعه: 2 دقیقه

واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار
واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار

آسمونی : معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی به حواشی پیش آمده ناشی از توییت مهناز افشار واکنش نشان داد.

جواد جاویدنیا در حاشیه مراسم تودیع و معارفه معاون حقوقی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران درباره پست توییتری اخیر مهناز افشار، گفت: قطعا سلبریتی‌ها تاثیر جدی در این قضایا دارند و باید خیلی در مطالبی که منتشر می‌کنند، دقت کنند. آنها باید در منابع خبری خود  دقت کنند زیرا می‌دانند کوچکترین صحبتی که داشته باشند، تاثیرگذار است.

deputy-attorney-generals-reaction-to-the-tweets-of-mahnaz-afshar
deputy-attorney-generals-reaction-to-the-tweets-of-mahnaz-afshar

ماجرا چه بود ؟

توییت مهناز افشار درباره یک اکانت فیک باعث شد تا برخی او را مسبب قتل طلبه همدانی توسط بهروز حاجیلو بدانند.

ماجرا از آن جا شروع شد که یکی از دوستان بهروز حاجیلو در استوری خود نوشت که دلیل قتل طلبه همدانی توسط بهروز حاجیلو این بوده است که او توییت مهناز افشار درباره یک اکانت فیک را دیده است.

در آن توییت اکانت فیک که به صورت ساختگی با تصویر یکی از روحانیون ساخته شده بود، زنان ایرانی تشویق به صیغه شدن با مردان عراقی شده بودند با این حال همان زمان روحانی که تصویر او به عنوان پروفایل این اکانت ساختگی استفاده شده بود با انتشار فیلمی این مساله را کاملا تکذیب کرده و اعلام کرده بود که این اکانت به هیچ وجه ربطی به او ندارد با این حال مهناز افشار طی توییتی این مساله را برجسته کرده و به آن رنگ واقعیت داده بود!

جاویدنیا در پاسخ به این سوال که  توییت مربوط به منافقین بوده و مهناز افشار بازنشر کرده است و اینکه آیا قرار نیست پرونده‌ای تشکیل شود، ادامه داد: بله متاسفانه و اقدامات لازم در دستگاه قضایی در حال انجام است و بیان برخی موارد باعث می‌شود کار لطمه بخورد و قطعا در این فضا دنبال اجرای قانون هستیم و هر کسی هر اقدامی انجام می‌دهد باید پاسخگوی اعمال و رفتارش باشد. علی‌القاعده دستگاه قضایی تا زمانی که پرونده‌ای تشکیل نشده باشد و برخوردی انجام نشود، مجاز به بیان نیست زیرا در جامعه التهاب ایجاد می‌شود و باید اجازه دهیم این موضوع طبق روند منطقی خود پیش برود.

وی  اضافه کرد: قطعا خود این شخصیت‌ها نیز متوجه حساسیت‌های موضع‌گیری‌های خود در فضای مجازی هستند و باید در منابع خبری خود دقت کنند. معاون دادستان کل کشور در امور فضایی مجازی تاکید کرد: باید سواد فضای مجازی افزایش یابد و هر خبری را منتشر نکنیم زیرا باید هم پاسخگوی قانون و هم وجدان عمومی باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که توییت مهناز افشار قاتل را برای قتل تحریک کرده است ؟ گفت: اینها مسائل قضایی است و باید بررسی شود و در مسائل قضایی نمی‌توان بر مبنای موجی که راه افتاده اقدام کرد.ممکن هم است این موج صحیح باشد اما باید بررسی شود و به عنوان دستگاه قضایی نمی‌توانیم برمبنای  آنچه که در اذهان عمومی به وجود آمده حکم صادر کنیم.

جاویدنیا تصریح کرد: تمام این موارد باید بررسی کارشناسی و دقیق شود و اگر بنابر برخورد قضایی باشد، روند اطلاع‌رسانی خاص خود را دارد.

منبع: ایسنا

: برای دریافت مشاوره درباره واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «واکنش معاون دادستان کل کشور به حواشی ناشی از توییت مهناز افشار» در کادر زیر بنویسید :
3 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید