زمان مطالعه: 1 دقیقه
آکورد در موسیقی به چه معناست ؟

آکورد در موسیقی به چه معناست ؟

آسمونی : کلمه آکورد به معنی در تعادل بودن می‌باشد.آکورد به نواختن همزمان چند نت با هم آکورد گفته می‌شود....

آسمونی : کلمه آکورد به معنی در تعادل بودن می‌باشد.آکورد به نواختن همزمان چند نت با هم آکورد گفته می‌شود. آکوردها به منظور ایجاد هارمونی در آهنگ استفاده می‌شوند. به بیان دیگر به چند صدا که در یک زمان با هم شنیده می‌شوند آکورد می‌گویند، که اگر از فواصل سوم روی هم تشکیل شده باشد آن را به حالت پایگی گویند.

آکورد را متناسب با گام‌های موسیقی می‌سازند و معمولاً در سازهای زهی و کلاویه دار دیده می‌شود، امروزه خیلی از آهنگ‌ها را با آکورد می‌نوازند

آکورد شناسی

آکورد شناسی علم شناسایی آکوردهای مختلف و وجه تمایز و وجه تسمیه آنهاست.

ساده ترین آکوردها، آکورد سه صدایی (تریاد) است که از یک نت به نام نت پایه (Tonic) و نت دیگری بنام میانی (که نسبت به پایه فاصله سوم دارد) به نام سوم آکورد و نتی که با پایه فاصله پنجم دارد دومینانت(به نام پنجم آکورد) تشکیل شده‌است.

اگر یک فاصله سوم به بالای سومین (اخرین) نت آکورد سه صدائی (تریاد) اضافه شود آکورد چهارصدائی و با اضافه شدن یک فاصله سوم دیگر به بالای آکورد چهارصدایی آکورد پنج صدائی به وجود میاید.

انواع آکورد

1- اکورد مینور

اکورد مینور اکوردهایی هستند که از قرار گرفتن دوفاصله ی سوم اولی کوچک(یک ونیم پردهای) و دومی بزرگ(دو پرده ای)نسبت به نت پایه ساخته میشوند. مثال/اکورد لا مینور(لا...دو....می) لا...دو(سوم کوچک) دو....می(سوم بزرگ)

2- اکوردهای ماژور

اکوردهای ماژور اکوردهایی هستند که از قرار گرفتن دو فاصله ی سوم اولی بزرگ ودومی کوچک نسبت به پایه ساخته میشوند. مثال/اکورد دو ماژور(دو....می...سل) دو....می(سوم بزرگ) می...سل(سوم کوچک)

ادامه دارد .

3- اکورد های کاسته

4- اکوردهای افزوده

5- اکوردهای سون

نظر خود را درباره «آکورد در موسیقی به چه معناست ؟» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره آکورد در موسیقی به چه معناست ؟ فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.