کد مطلب:  3804 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرگ 5 نفر بر اثر تزریق پنی سیلین چینی

مرگ 5 نفر بر اثر تزریق پنی سیلین چینی

  تاریخ خبر : 1392/02/04 بر اساس آنچه در این مطلب آمده دکتر ایرج خسرونیا رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران گفت:...
زمان مطالعه: 1 دقیقه

 

تاریخ خبر : 1392/02/04

بر اساس آنچه در این مطلب آمده دکتر ایرج خسرونیا رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران گفت: فردی 40 ساله با بیماری چرک کردن گلو به پزشک مراجعه می‌کند و پزشک برای وی پنی‌سیلین تجویز می‌کند. این بیمار پنی سیلین تجویز شده توسط پزشک را تزریق کرده و بعد از تزریق به تب و لرز و پایین آمدن فشار خون دچار شده و راه تنفسی وی بسته می‌شود که با انجام عملیات احیا به هوش نیامده و متاسفانه بعد از 15 دقیقه فوت می‌کند.

 

وی با اشاره به این پرونده اظهار کرد: نتایج رسیدگی به این پرونده نشان داد که این بیمار به دلیل استفاده از پنی‌سیلین وارداتی از چین، جان خود را از دست داده است.

خسرونیا افزود: این فرد بیماری خاصی نداشته و تنها به دلیل چرک کردن گلو به پزشک مراجعه کرده بوده و مشکل اصلی این بوده که این پنی‌سیلین‌ها به صورت قاچاق وارد شده و هیچ نشانه‌ای برای مشخص شدن تقلبی بودن آنها وجود ندارد.

 

وی گفت: تاکنون 5 نفر بر اثر تزریق این نوع پنی‌سیلین جان باخته‌اند.

رئیس جامعه متخصصین داخلی ایران با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر به دلیل استفاده از داروهای چینی بالاست، تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما نبود آمار در همه عرصه‌ها از جمله مشکلات است.در خبرهایی گفته شده است که 5 نفر به دلیل تزریق پنی سیلین چینی فوت کرده است.

 

پس از انتشار این خبر، روابط عمومی سازمان پزشکی اعلام کرد: بررسی پرونده شکایات با امر درمان و از جمله مرگ‌های ناشی از تزریق پنی‌سیلین که حساسیتهای دارویی نسبت به آن از موارد شناخته شده در پزشکی به شمار می‌رود جزو مراجعات معمول سازمان پزشکی قانونی است و در کمیسیون‌های تخصصی این سازمان مورد بررسی قرار می‌گیرد و بر پایه بررسی‌های انجام شده، مستندی مبنی بر افزایش چنین مواردی در این سازمان وجود ندارد.

 

همچنین هیچ مورد داروی پنی‌سیلین جهت آنالیز ترکیبات به آزمایشگاه‌های پزشکی قانونی ارجاع نشده و در نتیجه این سازمان در خصوص ترکیبات و کیفیت داروی پنی‌سیلین موجود در بازار که به مرگ بیماری منجر شده باشد، اظهارنظری نداشته است؛ لذا مرگ‌های ناشی از مصرف داروهای قاچاق توسط پزشکی قانونی، تکذیب می‌شود.

 

در پایان اضافه می‌کند نظارت بر کیفیت داروهای موجود در بازار بر عهده معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

: برای دریافت مشاوره درباره مرگ 5 نفر بر اثر تزریق پنی سیلین چینی فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «مرگ 5 نفر بر اثر تزریق پنی سیلین چینی» در کادر زیر بنویسید :
3 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید