مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  8939 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
8 ربیع الثانی ، ولادت امام حسن عسکری علیه السلام

8 ربیع الثانی ، ولادت امام حسن عسکری علیه السلام

8 ربیع الثانی ولادت امام حسن عسکری عليه السلام است.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

در مناقب ابن شهر آشوب آمده است که امام حسن و پدر و جدش همگی در زمان خود به ابن الرضا معروف بوده اند و چون آن حضرت و پدر بزرگوارش امام هادی در سامرا در محله عسکر سکونت داشتند،‌ آن حضرت را عسکری می گویند. (عسکر یعنی لشکر و سپاه نظامی) امام هادی و امام حسن به «‌عسکریین» مشهور بودند.

8 ربیع الثانی ، ولادت امام حسن عسکری علیه السلام (232 ق)
8 ربیع الثانی ، ولادت امام حسن عسکری علیه السلام (232 ق)

امام حسن عسکری همراه پدرش امام هادی ناراحتی های بسیاری را تحمل کرد و بیشتر زندگانیش را در پایتخت عباسیان، سامرا سپری کرد. در حالی که دو سال از عمر شریفش گذشته بود همراه با پدر بزرگوارش به سامرا پایتخت متوکل عباسی فراخوانده شد و از آن پس در آن شهر ساکن گردید. امام حسن امامت را پس از پدرش به عهده گرفت‚ ‌درحالی که بیست و دوسال داشت.

امام هادی بارها بر امامت امام حسن پس از خودش تصریح فرموده بود. لذا پس از شهادت امام هادی تقریبا تمام شیعیان دوازده امامی، امامت حضرت را پذیرفتند. دوران امامت امام حسن مقارن با خلافت سه تن از خلفای عباسی بود. معتز بالله، مهتدی و معتمد. حدود یکسال بامعتز بود که ترکان علیه او قیام کردند و او را کشتند و در حدود سال 255 قمری مهتدی به جای او نشست که او نیز پس از مدت کوتاهی بدست همانها به قتل رسید. مهتدی امام را به زندان افکند و دستور داد برآن حضرت سخت بگیرند.

پس از این دو، معتمد عباسی به خلافت رسید. در برخی روایات آمده است که معتمد در آغاز خلافت در خانة امام حسن به حضور حضرت رسید و از ایشان خواست تا برای طول عمر او دعا کند واز خدا بخواهد تا خلافتش رابیست سال مقرر گرداند. امام دعا کرد، خداوند عمر را دراز گرداند. معتمد حدود 23 سال خلافت کرد، در حالی که 3 تن از اسلافش همگی مدت کمی خلافت کرده بودند.

(منتصر و معتز و مهتدی ‚ هر سه کمتر از یکسال حکومت کردند) اما علی رغم دعای خیر امام، معتمد همان برخوردی که اسلافش با پدران و اجداد امام حسن (علیه السلام) داشتند در پیش گرفت و در شکنجه و آزار حضرت کوتاهی نمی کرد و حضرت را مجبور کرده بود که روزهای دوشنبه و پنج شنبه به دارالخلافه برود و سرانجام حضرت را به زندان افکند و بالاخره او رابه شهادت رساند.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره 8 ربیع الثانی ، ولادت امام حسن عسکری علیه السلام فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «8 ربیع الثانی ، ولادت امام حسن عسکری علیه السلام» در کادر زیر بنویسید :
5 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید