
آشنایی با مفاهیم استدلال،تحلیل داده،تحلیل محتوا،دانشگاه کارآفرین
استدلال عبارت است از پردازش و سازماندهی افکار علمی و نتیجه گیری از آنها. جواب بسیاری از پرسش ها از طریق استدلال به دست می آید. می گویند استدلال دو صورت دارد: استدلال استقرایی – استدلال قیاسی.
برای تحلیل داده ها، پژوهشگر باید کاملا در آنها غوطه ور شود. غوطه وری یا مسکن گزینی در داده ها به تعهد کامل پژوهشگر به فهم اطلاعات و نیز تخصیص، زمان قابل ملاحظه برای خواندن، درک مستقیم، تحلیل و ترکیب داده ها نیاز دارد. این امر موجب بصیرت پژوهشگر نسبت به پدیده ای که در داده ها جریان دارد، می شود. در این فرآیند، پژوهشگر به فلسفیدن، اندیشیدن و تلاش برای برقراری ارتباط بین داده ها و کشف جنبه های ناپیدای آنها می پردازد.
تحلیل محتوا یک فرآیند دقیق و مستحکم است که برآیند آن ایجاد معانی مقدماتی برای مفهوم مورد نظر است. تحلیل محتوایی به دو دسته کلی: تحلیل ادراکی یا مفهومی و تحلیل ارتباطی تقسیم می شود.
دانشگاه کارآفرین سه مفهوم اساسی را در بردارد: خود دانشگاه به عنوان یک سازمان کارآفرین می شود – کادر دانشگاه به سمت کارآفرینی سوق داده شده و تبدیل به کارآفرین می شوند – تعامل دانشگاه با محیط، پیوند ساختاری بین دانشگاه و منطقه از الگوهای کارآفرینی پیروی می کند.
کارکرد نظام آموزش عالی تحت تأثیر سه عامل قرار دارد: تغییرات اقتصادی و اجتماعی – تغییرات فناوری – حرکت به سوی جهان انسانی. باید گفت که در اغلب دانشگاه های جهان، کانون های تفکر در حوزه های تخصصی شکل گرفته اند که با هدف ایده پردازی و ارائه مشاوره به بخش های مختلف جامعه به فعالیت می پردازند.
*** پاینده باشید***