کد مطلب:  6674 
2 نظر
2 نظر
زمان مطالعه: 4 دقیقه
آشنایی با سیستم عامل های موبایل  اندروید، ویندوز فون، آی او اس

آشنایی با سیستم عامل های موبایل اندروید، ویندوز فون، آی او اس

در این بخش با سیستم عامل های موبایل اندروید، ویندوز فون، آی او اس آشنا خواهیم شد.
زمان مطالعه: 4 دقیقه

سیستم عامل اندروید

به صورت کلی یکی از اصلی ترین تفاوت های عمده در این سه سیستم عامل های معروف این است که آندروید متن باز است و شرکت های مختلف در حال توسعه آن هستند مثل لینوکس . اکثر گوشی های HTC و سامسونگ که جدیدا تولید شده است از این سیستم عامل بهره می گیرند . البته برند های دیگر هم هستند که سیستم عامل آندروید را دارند .در کل این سیستم عامل توسط یکی از غول های بزرگ دنیا یعنی گوگل تولید شده است که کار کردن با آن بسیار لذت بخش است و در این مدت کم طرفداران زیادی پیدا کرده است.
توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. آندروید به معنای واقعی “باز” (=Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. اندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.
تمام برنامه ها برای آندروید یکی اند. آندروید فرقی میان یک برنامه third-party و توابع هسته سیستم عامل در اجرا نمی گذارد و هر دو می توانند دسترسی مساوی به قابلیت های گوشی داشته باشند. گوشی هایی که سیستم عامل آندروید را خواهند داشت به کاربرشان اجازه می دهند تا از تمام قابلیت های یک گوشی هوشمند بهره ببرند. کاربران این گوشی ها به معنای واقعی می توانند دستگاه خود را بر اساس سلیقه ی خود تغییر دهند و محیط سیستم عامل گوشی خود را سفارشی و شخصی سازی کنند. حتی کاربران می توانند برای گوشی تعیین کنند که عکس هایشان با چه برنامه ای باز شود.

سیستم عامل آی او اس iOS

سیستم عامل فوق مربوط به شرکت محبوب اپل است و کاربران و علاقه مندان خاص خود را دارد . خلاقیت نوآوری و تکنولوژی معروفیت این شرکت است . این سیستم عامل بر روی گوشی های آیفون و دستگاه های آی پد و همچنین آیپد نصب می گردد و آخرین ورژن آن که قرار است تا کمتر از یک ماه آینده وارد شود نسخه 5 است .زمانی که نمایشگرهای صفحه لمسی به عنوان تنها بهانه موجود برای شگفت زده کردن دوستان شناخته می شد، اپل دانست که باید در سیستم عامل موبایل جدید خود از این فناوری به عنوان برگ برنده استفاده کند. به این ترتیب، این فناوری را مجهز به یک “تداخل جامد کنترل” کرد و به کاربر اجازه داد که با دو انگشت زوم نمایشگر را تغییر دهد.اینگونه سیستم عاملی شکل گرفت که پیش از آن هرگز معادل آن دیده نشده بود. تنها در زمانهای اخیر است که شکاف سیستم عاملهای دیگر این سکوی اپل را وارد بازار رقابت کرده است.
این سیستم عامل برای شرکت استیو جابز نقاط ضعف و قوت بسیاری داشته است. به طوریکه از یک سو، اینکه سیستم عامل “آی- فن” تنها از یک تلفن همراه حمایت می کند (مدلهای مختلف این تلفن همراه همگی به عنوان یک خانواده واحد شناخته می شوند) سازگارپذیری و امکان تصحیح عملکردها را آسان می کند اما از سویی دیگر، سرنوشت این سیستم عامل اپل تنها با تلفنهای همراه این شرکت گره می خورد و بنابراین محکوم به یک توسعه محدود می شود.عیب اصلی آن سازگارپذیری تنها با محصولات اپل و بنابراین توسعه محدود است و برخی از مشکلاتی مانند عدم پشتیبانی فایل فلش بر روی مرور گر که البته با برخی نرم افزار ها قابل حل است.

سیستم عامل ویندوز فون

سیستم عامل جدید مایکروسافت برای تلفن های هوشمند است . بله بالمر هم بیکار ننشسته و دست به کار شده . حتی مدیر تلفن های هوشمند نوکیا را هم استخدام کرده که از صجنه رقابت عقب نماند .زمانی دستگاههای ویندوز موبایل به عنوان تلفنهای همراه بسیار عالی شناخته می شدند. مقام اولی که در گذر سالها رنگ و بوی خود را از دست داد و به این ترتیب، مایکروسافت نیز به یکی از شرکتهایی تبدیل شد که از تکامل لمس رنج برد. بنابراین ویندوز فن 7 جدید باید تمام نیازهای بازار لمس را تامین کند تا بتواند بار دیگر موقعیت خود را بازیابند.
به نظر می رسد شرکت ردموند تلاش خود را در این عرضه آغاز کرده است به طوری که ائتلافهای استراتژیکی را با تولیدکنندگان تلفنهای همراه هوشمند منعقد کرده است اما باید بر روی جنبه توسعه برنامه های جانبی تمرکز بیشتری کند. در حقیقت امروز، برنامه های جانبی همانند یک اسب تراوای مهم هستند که می توانند یک سیستم عامل را در قلب کاربرانش عزیز کنند. در این راستا، ادغام سیستم عامل ویندوز فون 7 با “ایکس باکس لایو” علاقه مندان بازیهای ویدیویی را به سوی تلفنهای همراه هوشمند برپایه ویندوز فن 7 جلب کند.

حال سوالی که مطرح است این است که کدام را بخریم ؟
این بستگی به کاربرد شما از تلفن همراه دارد و همینطور هزینه ای که می خواهید بکنید . همانطور که می دانید حتی شرکت های بزرگی مثل نوکیا هنوز گوشی های ارزان قیمت و در سطح کاربرد های پایین تولید می کنند تا کاربران خود را از دست ندهند .متاسفانه برخی ها به دلیل داشتن یک گوشی خوب و عالی بهترین مارک و جدیدترین مدل را خرید می کنند . مانند افرادی که ماشین باز هستند و علاقمند داشتن ماشین های جدید . به این دسته کاربران نمی شود توصیه ای خاص داشت ولی واقعا اگر عشق داشتن گوشی های جدید را دارید و پول هم دارید خوب امتحان کنید .پیشنهاد من به کاربرانی که زیاد با آی تی سروکله نمیزنند و کاربرد آنچنانی هم از تلفن همراه ندارد ولی علاقمند داشتن یک گوشی همه کاره و خوب است گوشی های با سیستم عامل آندروید است و اما کاربرانی که علاقمند نوآوری و همچنین همیشه به دنبال فناوری های نو هستند گوشی آی فون است و چرا که کار کردن با آن لذت بخش است .

: برای دریافت مشاوره درباره آشنایی با سیستم عامل های موبایل اندروید، ویندوز فون، آی او اس فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «آشنایی با سیستم عامل های موبایل اندروید، ویندوز فون، آی او اس» در کادر زیر بنویسید :
3 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید