از روشهای مختلف مهاجرت به کشور آمریکا مانند، مهاجرت تحصیلی، لاتاری و... یکی از راههای مهاجرت به آمریکا، اخذ ویزای کاری آمریکا است. در این مقاله آسمونی قصد داریم به مطالعه مهاجرت کاری به آمریکا و مشغول به کار شدن در این کشور بپردازیم.

ویزای کاری آمریکا
ویزای کاری مهاجرتی آمریکا که نام دیگر آن H1B است ویزایی است که می توانید با داشتن آن به عنوان نیروی کار به خاک آمریکا پا بگذارید. این ویزا را به راحتی نمیتوان گرفت؛ و به این صورت است که باید یک موسسه یا کارفرما در آمریکا خواستار کار شما باشد. این کارفرما باید از قبل اطلاعیه جستجوی نیروی کار خود را ابتدا در آمریکا به مدت 3 ماه و پس از آن اروپا منتشر کرده باشد و اگر نیروی مورد نظر خود را پیدا نکرد میتواند مشا را استخدام کند. احتمال کاریابی از این طریق حتی به زیر 20 درصد میرسد. این نوع مهاجرت که به درآمد میرسد آرامش در زندگی و آرامش روانی را به همراه دارد و فردی که مهاجرت کرده است نه تنها به دارایی های خود از قبل اکتفا نمیکند بلکه حقوق و مزایی نیز دریافت میکند. این نوع ویزا بیشتر به افراد میرسد که حداقل مدرک لیسانس داشته باشند و یا اگر مدرک ندارند بتوانند سابقه کاری مناسبی را ارائه کنند. همراهانی که دارنده این نوع ویزا مجازند با خود داشته باشند شامل همسر و فرزند زیر 18 سال میشود. روند صدور آن معمولاً یک سال به طول میانجامد.
مدت اعتبار ویزای کاری آمریکا
بیشترین مدت زمانی که یک فرد می تواند با داشتن ویزای کاری در خاک آمریکا مقیم باشد 3 سال است. البته امکان تمدید این ویزا تا 3 سال دیگر نیز وجود دارد. در طول این مدت کافرما میتواند برای کارمند خود در صورت لزوم و صلاح دید گرین کارت نیز اخذ نماید. اگر پس از گذشت 6 سال هیج تغییری در شرایط به وجود نیاید این فرد باید خاک آمریکا را ترک کند و در صورت نیاز دوباره درخواست ویزای کاری دهد.

مدارک مورد نیاز ویزای کاری آمریکا
مدارک مورد نیاز ویزای کاری امریکا عبارتند از:
- پاسپورت دارای اعتبار و مدارک هویت
- جاب آفر و پیشنهاد کاری و دعوتنامه کاری
- هزینه مصاحبه سفارت
- مدارک مالی نشان دهنده توانایی مالی
موسسات کاریابی آمریکا
یکی از راههایی که برای مهاجرت کاری وجود دارد نیز مراجه به موسسات کاریابی و وبسایتهای آن هاست. فرد می تواند با ارسال رزومه خود به این شرکتها پیشنهادهای کاری را دریافت کند. این شرکتها معمولاً بابت کاری که انجام میدهند مبلغی را به عنوان حقالزحمه دریافت میکنند. چند نمونه از موسسات کاریابی آمریکا را در زیر نام میبریم:
- موسسه کاریابی Workebrige associate
- موسسه کاریابی اپل وان (Apple One)
- موسسه کاریابی نشنال ایونت
- موسسه کاریابی جاب اسپرینگ آمریکا
- موسسه کاریابی رابرت هلف آمریکا