کد مطلب: 30445 درج نظر
زمان مطالعه: 2 دقیقه
زندگی شیرهای آفریقایی

زندگی شیرهای آفریقایی

شیرها تنها گربه سانانی هستند که گروهی زندگی می کنند و نام گروهی آنها پراید است. پرایدها کانون های خانوادگی...
زمان مطالعه: 2 دقیقه


شیرها تنها گربه سانانی هستند که گروهی زندگی می کنند و نام گروهی آنها پراید است. پرایدها کانون های خانوادگی هستند که ممکن است شامل بیش از 3 شیر نر، 12 یا حتی تعداد بیشتری شیر ماده و بچه هایشان شود. آسمونی در این بخش برای شما عزیزان به ویژه علاقمندان به حیات وحش، نگاهی به زندگی شیرهای آفریقایی می اندازد.

زندگی شیرهای آفریقایی

تمامی ماده شیرهای پراید به خانواده خود وابسته اند و توله های ماده عموما با این گروه می مانند تا به سن بلوغ برسند. نرهای جوان خانواده را ترک می کنند و پرایدهای خود را با غلبه بر شیرهای دیگر و تشکیل یک گروه خانوادگی با رهبری شیر نر دیگر برپا می کنند.

حفظ ددمنشانه پراید یا کانون خانواده، شیرهای نر سرزمین پهناوری را که وسعت آن معمولا به 100 مایل مربع (260 کیلومتر مربع) می رسد، تحت سیطره خود دارند.

تنها شیرهای نر هستند که به یال های خود می بالند، ریش حجیمی از موهای بلند که گرداگرد سرشان را احاطه می کند. شیرهای نر از قلمروی پراید خود که ممکن است وسعتی حدود 100 مایل مربع (259 کیلومتر مربع) از مراتع، بوته زارها، یا درختزارهای آزاد را شامل شود محافظت می کنند. این جانوران شرور، قلمروی خود را را با ادرار، غرش هولناک برای هشدار به مزاحمان و شکار حیواناتی که به مقر آنها تجاوز می کنند، علامت گذاری می کنند.

ماده شیرها شکارچیان اصلی پراید هستند. آنها اغلب برای شکار بز کوهی، گورخر، و دیگر حیوانات بزرگ درختزارهای آزاد با یکدیگر همکاری می کنند. بسیاری از این حیوانات از شیرها سریعترند، بطوری که شیرها مجبورند بطور گروهی اقدام به شکار آنها نمایند.

پس از شکار، تلاش گروه اغلب با نزاع بر سر تصرف شکار تباه می شود، و توله ها در سلسله مراتب پایین تر قرار دارند. شیرهای جوان تا حدود یک سالگی به عملیات شکار کمک نمی کنند. در صورتی که فرصت به خودی خود پیش آید، شیرها خودشان اقدام به شکار می کنند، و نیز اجساد شکار را از کفتارها و سگ های وحشی می دزدند.

در طول تاریخ شیرها به واسطه قدرت و شجاعت خود مشهور بوده اند.

پیش از این، در اغلب نواحی آفریقا و بخش هایی از آسیا و اروپا پرسه می زدند. مضاف بر جمعیت بسیار کوچکی از شیرهای آسیایی که در جنگل Gir هند زندگی می کنند، این شیرها امروزه فقط در بخش هایی از صحرای آفریقا یافت می شوند.

قلمروی جغرافیایی شیرهای آفریقایی

در یک نگاه

نوع شیرهای آفریقایی: پستان دار

رژیم خوراکی شیرهای آفریقایی: گوشت خوار

اندازه شیرهای آفریقایی:

سر و بدن، 4.5 تا 6.5 فوت (1.4 تا 2 متر)

دم، 26.25 تا 39.5 اینچ (67 تا 100 سانتی متر)

نسبت قد شیرهای آفریقایی به یک انسان 6 فوتی (2 متری) وزن

365 تا 420 پوند (120 تا 191 کیلوگرم)

نسبت قد شیرهای آفریقایی به یک انسان 6 فوتی (2 متری)

وضعیت حفاظت شیرهای آفریقایی

در معرض آسیب

معرفی نویسنده:

ثبت نظر درباره «زندگی شیرهای آفریقایی»

دیدگاه خود را در کادر زیر بنویسید

4 + 8 = ?