مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  14084 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 2 دقیقه
6 سند ملی در بخش جلبک‌ها و گیاهان آبزی در حال تدوین است

6 سند ملی در بخش جلبک‌ها و گیاهان آبزی در حال تدوین است

94/12/12اهواز- رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت: جلبک ها و گیاهان آبزی منابع جدید غذایی نسل بشر هستند و در...
زمان مطالعه: 2 دقیقه

6-national-document-being-compiled-in-algae-and-aquatic-plants
6-national-document-being-compiled-in-algae-and-aquatic-plants

94/12/12

اهواز- رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت: جلبک ها و گیاهان آبزی منابع جدید غذایی نسل بشر هستند و در همین راستا 6 سند ملی برای استفاده از جلبک ها و گیاهان آبزی در دست تدوین است.

به گزارش آسمونی به نقل از خبرنگار مهر، محمد پورکاظمی عصر امروز سه شنبه در آئین گشایش اولین همایش ملی - منطقه ای آبزی پروری ماهیان دریایی با رویکرد توسعه پایدار پرورش ماهی در قفس در تالار امام رضای شهرک نفت اظهار کرد: یکی از محورهایی که بسیار کم به آن به عنوان یک محصول راهبردی توجه شده و اخیرا در مقاله ای این موضوع مورد اشاره قرار گرفت بحث جلبک ها و گیاهان آبزی است.

وی ادامه داد: تولید جهانی در این بخش 15 میلیون تن و به ارزش هفت میلیارد دلار است و این رقم نشان می دهد بحث آبزی پروری در آب شیرین و غیر شیرین چقدر می تواند تاثیر گذار باشد.

وی افزود: در همین راستا، کارگروه جلبک در وزرات جهاد کشاورزی تشکیل شده و دبیرخانه آن در موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور قرار دارد. 6 سند ملی هم برای بحث جلبک ها و گیاهان آبزی در حال تدوین است که بحث های مختلف از غذا و دارو تا کاربردهای صنعتی و پالایش را در بر می گیرد. امیدواریم که محققان و اساتید و دانشجویان به بحث جلبک ها توجه ویژه داشته باشند.

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور تصریح کرد: طبق آمار سازمان جهانی غذا (فائو) در سال 2015 میزان صید جهانی روند نزولی و کاهشی داشته و حتی تا مرز 50 درصد رسیده است.

پورکاظمی ادامه داد: آمار نشان می دهد با تخریبی که در دریاها، اقیانوس ها، دریاچه ها و رودخانه ها اتفاق افتاده به سمتی می رویم که آبزی پروری یکی از شاخه های اصلی تولید برای غذای آینده بشر است.

وی عنوان کرد: میزان تولید آبزیان همانطور که در برخی آمارها اعلام شده تقریبا 200 میلیون تن است، ارزش اقتصادی این محصول 78.8 میلیارد دلار می رسد و 135 میلیون نفر در این صنعت در رسته های مختلف صید و صیادی و و آبزی پروری فعالیت دارند.

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت: 50 درصد پروتئین های مورد نیاز صنعت دام و طیور از طریق آبزیان و ماهیان تامین می شود و 400 میلیون تن مواد معدنی می تواند از آبزیان استخراج شود که این امر خود یکی از بزرگترین منابعی است که هم اشتغال و هم غذای سالم را در پی داشته باشد.

پورکاظمی اضافه کرد: آمار صید کشور، یک میلیون تن و در بخش آبزی پروری 370 هزار تن است و با 208 هزار نفر اشتغال، نشان می دهد که سهم قابل توجهی در اشتغال کشور دارد و ارزش صادرات آن 300 میلیون دلار در قسمت تولید آبزیان است.

وی با بیان اینکه خوزستان رتبه اول را در تولید آبزیان در کشور در اختیار دارد، گفت: چالش اصلی آبزی پروری تغییرات اقلیمی و گرم شدن زمین است که در منابع علمی به آن اشاره شده است.

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور عنوان کرد: دمای زمین در دهه های اخیر حدود هفت درجه افزایش پیدا می کند و این افزایش دما روی سیستم پرورش آبزی پروری تاثیر منفی می گذارد و گونه های آب شیرین شرایطی را به وجود می آورد که باید فکر جدی برای آن بکنیم.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره 6 سند ملی در بخش جلبک‌ها و گیاهان آبزی در حال تدوین است فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «6 سند ملی در بخش جلبک‌ها و گیاهان آبزی در حال تدوین است» در کادر زیر بنویسید :
5 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید