کد مطلب:  49174 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون

مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه از آغاز شیوع موج آنفلوآنزا در کشور تاکنون 56 نفر جان خود را از دست داده‌اند گفت: ابتلا به هر نوع بیماری تنفسی به معنای ابتلا به آنفلوانزا نیست.
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون - 56 deaths since flu outbreak
مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون - 56 deaths since flu outbreak
مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون - 56 deaths since flu outbreak

به گزارش آسمونی : علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص اخبار متناقض منتشر شده درباره آمار افراد فوت شده به دلیل ابتلا به بیماری آنفلوآنزا توضیح داد: از ابتدای آغاز موج شیوع آنفلوآنزا یعنی از اول مهر تاکنون 56 نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.



رئیسی افزود: طی یک هفته اخیر یعنی از دوم تا هشتم آذر ماه 273 نفر به دلیل آنفلوآنزا در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند و متاسفانه 19 نفر جان خود را از دست داده‌اند و 37 نفر نیز پیش از این تاریخ فوت شده بودند.

وی با بیان اینکه تمام افراد فوت شده دارای بیماری زمینه‌ای یا مسن بوده‌اند گفت: ابتلا به هرگونه بیماری ریوی و تنفسی به معنای ابتلا به آنفلوآنزا نیست و تشخیص این بیماری نیازمند انجام آزمایش‌های تشخیصی است.



رئیسی تصریح کرد: همانطور که قبلا از سوی وزارت بهداشت اعلام شده نیازی نیست تمام افراد جامعه اقدام به تزریق واکسن کنند و استفاده از واکسن تنها برای افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری ریوی و زنان باردار توصیه می‌شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: آمار تایید شده و آخرین وضعیت مبتلایان به این بیماری به صورت هفتگی از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود و هموطنان به برخی آمارهای غلط منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند.

: برای دریافت مشاوره درباره مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «مرگ 56 نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون» در کادر زیر بنویسید :
2 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید