زمان مطالعه: 8 دقیقه
30 راز اساسی برای سریع پولدار شدن

30 راز اساسی برای سریع پولدار شدن

اگر از آن دسته کسانی هستید که برای پولدار شدن و بهبود وضعیت مالی گام های عملی و محکم برمی دارید و تنها به...

30 basic secret for get rich quick
30 basic secret for get rich quick



اگر از آن دسته کسانی هستید که برای پولدار شدن و بهبود وضعیت مالی گام های عملی و محکم برمی دارید و تنها به آرزو کردن اکتفا نمی کنید توصیه می کنم حتما این سی نکته اساسی کارشناسان اقتصادی را که آسمونی در این بخش ذکر کرده و راه را برای پولدار شدن شما کوتاهتر می کند با دقت بخوانید و تحلیل نمایید نگویید برخی این نکته ها پیش پا افتاده یا تکراری است و... یکبار با دقت و با دیده ی خریدار این توصیه های آسان اما کاربردی و مفید برای ثروتمند شدن را بخوانید و پس از آن به هیج عنوان تأخیر نکنید فورا بلند شوید و در عمل ثابت کنید می خواهید وضعیت اقتصادی خودرا بهبود بدهید و به حلقه ی پولداران و سرمایه داران شهر بپیوندید.

1. اهداف مالی خود را تعیین کنید.

برای بعضی افراد، چیزی لذت بخش تر از پول پس انداز کردن برای یک خانه سه خوابه با حیاط بزرگ نیست. بعضی دیگر هم رویای سفر به دور دنیا یا مرخصی یک ساله از کارشان را دارند. انتخاب اهداف مالی برای خود، رسیدن به آنها را برایتان آسانتر می کند.

2. برای کمک به اعضای خانواده به دنبال روش های غیرمالی باشید.

توصیه های کاری، پیشنهادات شبکه سازی و غذا درست کردن در منزل برای دانشجویان مشابه پول نقد است. جوانانی که در منزل با پدر و مادرشان زندگی می کنند با انجام کارهای خانه و آموزش دادن به آنها در مورد کامپیوتر و تکنولوژی می توانند به والدین خود کمک کنند.

3. یک برنامه برای خرج و برج خود بریزید.

اغلب افراد حدود دو سوم درآمد خود را روی سه مورد اصلی خرج می کنند: غذا، مسکن و حمل و نقل. البته پرداخت بدهی و اقساط، پس انداز، هزینه های خانه، و آیتم های اختیاری از جمله تفریح هم وجود دارد. با تخصیص اهداف خرج و مخارج در هر دسته، یک بودجه سالانه تعیین کنید.

4. در مقابل وسوسه فروشندگان به خرید اجناس شان مقاومت کنید.

فروشگاه ها کارشان این است که ما را وسوسه کنند پول خرج کنیم، ولی اگر از حقه هایشان آگاه باشیم، بهتر می توانیم در مقابل وسوسه هایشان مقاومت کنیم. کارت های قرعه کشی، رایحه دارچین در هنگام تعطیلات و حراج های کوتاه مدت، تکنیک هایی هستند که فروشندگان بکار می برند. آگاهی از آنها باعث می شود که راحت تر جواب منفی بدهیم.

5. گاهی باید “نه” بگویید.

گاهی قبل از کمک به دیگران و برای امنیت مالی خودتان باید جواب منفی به افراد بدهید. اگر به یکی اعضای خانواده که دچار مشکل شده است می خواهید کمک کنید و مجبورید زیر بار بدهی بروید یا از پس اندازتان کمک کنید، مؤدبانه برایش توضیح دهید که می توانید به روش هایی غیر از دادن پول نقد، به او کمک کنید.

6. خرج های خود را ارزیابی کنید.

ارزیابی همه مخارج در پایان دوره دو هفته ای می تواند بینشی در مورد خرج های غیر ضروری از غذا خوردن در رستوران تا کرایه تاکسی به شما بدهد. حتماً این ارزیابی ها را یادداشت کنید.

7. خودتان را برای کمک به والدین سالمند آماده کنید.

افراد 30 یا 40 و اندی ساله دیگر باید کم کم به والدین سالمند خود کمک کنند و این کمک ها شامل دادن پول، زندگی در یک خانه یا کمک به مدیریت پولشان می شود.

8. قیمت های روی جنس را نپذیرید.

قیمت ها اغلب بیش از آنچه فکر کنیم قابل مذاکره هستند، حتی در فروشگاه های بسیار بزرگ. اگر جای دیگری آن جنس را با قیمت کمتری دیده اید، نترسید و از فروشنده بپرسید آیا می تواند جنس را به آن قیمت به شما بدهد. بدترین حالتش این است که می گوید “نه”.

9. قبل از مراجعه به فروشگاه، در مورد اجناس روی اینترنت تحقیق کنید.

سایت های بررسی اجناس معمولاً اطلاعاتی در مورد اینکه کجا می توانید بهترین جنس ها با مناسب ترین قیمت ها را بیابید می دهند. همیشه قبل از مراجعه به فروشگاه ها، ببینید کدامیک قیمت مناسب تری دارند.

10. از بیش از یک منبع پول درآورید.

عدم امنیت شغلی در بازار امروز به معنای از دست دادن شغل یا مواجه شدن با کمبود حقوق است. اگر منبع دومی از درآمد داشته باشید، این دو مورد را تجربه نخواهید کرد.

30 basic secret for get rich quick(1)
30 basic secret for get rich quick(1)



11. کسب و کار خودتان را آغاز کنید.

رکود اقتصادی به بسیاری از آمریکایی ها الهام داد تا به سراغ کارآفرینی بروند و بخشی از آن برای بدست گرفتن کنترل امور مالی شان بود. حتی کسب و کارهای نسبتاً کوچک مانند وبسایت هایی که از طریق آگهی کسب درآمد می کنند، یا گلخانه هایی که گل های مقرون به صرفه پرورش می دهند، می توانند منبعی از امنیت مالی محسوب شوند.

12. از افتتاح حساب اعتباری مشترک خودداری کنید.

از آنجائی که اعضای خانواده معمولاً وام مشترک برمی دارند یا حساب مشترک باز می کنند تا به هم کمک کنند، ولی این کار گاهی به پیچیدگی هایی می انجامد. وقتی یکی از افراد صاحب حساب پول کم می آورد برای دیگری هم مشکل ایجاد می کند. به همین دلیل بهتر است حساب مشترک نداشته باشید اما از همکاری هیجگاه غافل نباشید و گرنه رؤیای پولدار شدن شما به واقعیت مبدل نخواهد شد.

13. در مورد حقوقتان مذاکره کنید.

در حالی که بسیاری از کارگران و کارمندان از این که در این اقتصاد شغلی داشته باشند خود را خوش شانس می دانند، ولی گاهی درخواست افزایشحقوق می تواند حرکت هوشمندانه ای باشد. اگر شما اخیراً شغلتان را عوض کرده اید، ترفیع گرفته اید یا فهمیده اید که نسبت به همتایان خود حقوق کمتری می گیرید، زمان آن رسیده که با رئیس خود صحبت کنید و درخواست افزایش حقوق کنید.

14. ساده تر زندگی کنید.

گرانی باعث شده که صرفه جویی بیشتر به چشم بیاید. هنرهای دستی، آشپزی در منزل و حتی کوتاهی مو در منزل امروزه متداول تر شده است. تغییراتی در سبک زندگی از جمله استفاده از دوچرخه برای رفتن به محل کار به جای اتومبیل هم می تواند مخارج ماهانه را به حداقل برساند.

15. پول های اضافی را بدقت بررسی کنید.

پول درآوردن خارج از شغل تمام وقتتان می تواند مسائل مالیاتی را کمی پیچیده کند. همیشه تمام درآمدهایتان را ثبت کنید و همیشه کپی رسیدهایتان را نگه دارید.

16. از بدهی خجالت نکشید.

از آنجائی که بدهی به خاطر بحران های بسیار بد و ناگوار محسوب می شود، مدیریت بدهی ها و حتی کمی پول قرض کردن بد هم نیست. رهن باعث می شود که مردم بتوانند خانه بخرند و وام های دانشجویی به دانشجویان امکان ادامه تحصیل می دهد. با در نظر گرفتن مزایا و معایب بدهی، می توانید تصمیماتی در این خصوص بگیرید.

17. سرگرمی های ارزانتری پیدا کنید.

بازدید از پارک های عمومی، پیاده روی، موزه های رایگان و مناسبت های دیگر تفریحات تقریباً رایگانی هستند که می توانید آنها را جایگزین تفریحات گران کنید.

18. بدهی هایی که نرخ سود بالایی دارند را سریع پرداخت کنید.

برخی وام ها از بانک های خصوصی یا دولتی درصد سود بالایی دارند. زود پرداخت کردن این بدهی ها باعث می شود که هزینه ها کاهش یابند و سود بالای آنها برای شما ضرر کمتری داشته باشد.

19. صورتحساب های خود را بررسی کنید.

هزینه غیرعادی در ریز حسابتان می تواند نشانه دزدی از حسابتان باشد. همیشه ایمیل ها یا پیامک هایی که از سوی بانکتان می آید را درست بررسی کنید. اگر هزینه ای غیرعادی دیدید آن را فوراً چک کنید و با بانکتان تماس بگیرید.

20. اهداف مالی مشترک تعیین کنید.

اگر متأهل هستید، برنامه ریزی مالی را نمی توانید نادیده بگیرید. تعیین اهداف مشترک و اهداف خرج و برج مشترک می تواند از تعارض ها و مخالفت ها در مورد نحوه پول خرج کردن جلوگیری کند، حتی اگر حساب های جداگانه ای داشته باشید.

21. خودتان را تشویق به پرداخت بدهی ها کنید.

اگر سعی می کنید بدهی ها و قسط هایتان را سبک تر کنید، همیشه اهداف بزرگتر را به یاد بیاورید یا عکس مکان هایی که دوست دارید ببینید یا خانه ای که دوست دارید بخرید را به یاد بیاورید. این کار باعث می شود که روی اهدافتان تمرکز کنید و راحت تر به وسوسه خرید نه بگویید.

22. همیشه قانون ریسک در برابر پاداش را به یاد داشته باشید.

در راستای اهمیت تنوع و گوناگونی، قانون ریسک در برابر پاداش یکی از قوانین کلاسیک سرمایه گذاری است: اگر پاداش های بیشتری می خواهید باید ریسک بزرگتری نمایید. پروفایل ریسک خود را ارزیابی کنید و طبق آن سرمایه گذاری کنید. اگر می خواهید از امنیت پولتان اطمینان داشته باشید، باید آن را به نحوی محافظه کارانه سرمایه گذاری کنید.

23. قبل از بچه دار شدن اطمینان کامل کسب کنید که آماده هستید یا خیر.

بچه دار شدن برای یک زوج می تواند خرج های زیادی به بار بیاورد و آنها باید از قبل برای مخارج بچه پول پس انداز کنند.

24. زود شروع کنید و اغلب سرمایه گذاری کنید.

قدرت ترکیب در اینجاست که زود پس انداز را آغاز کنید تا در زمان بازنشستگی راحت باشید، نه اینکه تا سال های میانسالی صبر کنید. اگر شرکت شما برنامه درست و هماهنگی دارد، از آن بهره ببرید.

25. سعی نکنید بازار را پیش بینی کنید.

از آنجائی که پیش بینی نوسانات بازار غیرممکن است، سرمایه گذاری آهسته و پیوسته، مانند پس انداز از حقوقتان، استراتژی بهتری در مقایسه با سرمایه گذاری تمام پولتان در بازار است. گرچند شما با این روش پولدار شدن اندکی دیرتر به نتیجه می رسید اما ریسک کمتر و اطمینان بیشتری دارید.

26. خودتان را بیمه عمر کنید.

هیچ کس دوست ندارد به مرگ فکر کند، ولی اگر زن و فرزند داشته باشید، نه تنها باید خودتان را بیمه عمر کنید، بلکه باید وصیت نامه خود را نیز بنویسید. اغلب شرکت های بیمه شرایط خوبی برای انواع بیمه دارند، حتماً آنها را مطالعه کنید و بهترین شرکت بیمه عمر را انتخاب نمایید

27. هر روز بازار را پیگیری نکنید.

بازار همیشه بالا و پایین می شود و اگر شما برای بلندمدت سرمایه گذاری می کنید، نیازی به استرس گرفتن در هر کدام از نشیب ها نیست. به جای آن، هر سه ماه یک بار حساب هایتان را ارزیابی کنید و تعدیلات لازم را انجام دهید.

28. با یک کارشناس کار کنید.

اگر مدیریت کردن پولتان برایتان سخت است و عصبی تان می کند، اشکالی ندارد که با یک کارشناس مشورت کنید. از مشاورین مالی کمک بگیرید.

29. یک صندوق پولی فامیلی یا دوستی درست کنید.

تأسیس یک صندوق می تواند برای کسانی که می خواهند پولشان را پس انداز کنند و یا برای افرادی که به پول نیاز دارند بسیار عالی است. بدین ترتیب خودتان هم اگر زمانی نیاز به پول داشتید می توانید از صندوق وام بگیرید.

30. قدم های کوچک بردارید.

کنار گذاشتن 10 درصد یا بیشتر از حقوقتان برای بازنشستگی می تواند برایتان زیاد باشد. کسانی که پس انداز می کنند با برداشتن قدم های کوچک و پس انداز 2 تا 3 درصد از درآمدشان موفقیت بیشتری دارند و کم کم این نرخ را افزایش می دهند.
نظر خود را درباره «30 راز اساسی برای سریع پولدار شدن» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
ارزیابی مهاجرت
: برای دریافت مشاوره درباره 30 راز اساسی برای سریع پولدار شدن فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.