
16 هزار اهدای خون در روز تاسوعا
1393/08/14
مدیر کل برنامه ریزی، جذب و آموزش اهدا کنندگان سازمان انتقال خون کشور گفت: در روز گذشته بیش از 16 هزار نفر در سراسر کشور خون خود را اهدا کردند.
به گزارش آسمونی به نقل از ایسنا،دکتر بابک یکتاپرست افزود: در روز تاسوعا 19 هزار و 500 مراجعه کننده در کل کشور به مراکز اهدای خون مراجعه کردند و از این تعداد 16 هزار و 300 نفر نیز اهداکننده ثبت شده است.
وی ادامه داد: در استان تهران نیز روز گذشته 1300 نفر ثبتنام اینترنتی برای رزرو اهدای خون در روزهای آتی انجام دادهاند.
به گفته یکتاپرست، در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل تعداد اهداکنندگان خون هفت برابر روزهای معمولی بود. همچنین در استانهای هرمزگان، کردستان، البرز، ایلام و همدان نیز چهار تا پنج برابر روزهای عادی در روز تاسوعا خونگیری انجام شد. در سایر استانها نیز دو تا سه برابر روزهای عادی افزایش اهدا کنندگان خون داشتیم.