
149 نفر بیمار مشکوک به آنفلوآنزا در کردستان بستری شدند

به گزارش آسمونی : ابراهیم قادری صبح امروز در ششمین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده با موضوع اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری آنفولانزا که در محل سال اجتماعات استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: آنفلوآنزا ناشی از بیماری ویروسی است که با شروع ناگهانی تب و لرز و سرفه همراه است.
وی افزود: طبق آمار سازمان جهانی بهداشت در کشورهایی از جمله آمریکا، انگلیس و کانادا بیماری آنفلوآنزا انسانی شیوع یافته و در ایران هم تعدادی به این بیماری مبتلا شدهاند.
معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در استان کردستان تاکنون 149 نفر مشکوک به این بیماری در بیمارستان بستری شدهاند که بیماری 14 نفر از سنندج، 16 نفر از قروه، 7 نفر از بیجار، 3 نفر از مریوان و یک نفر از سروآباد ابتلا به این بیماری مشخص شده است.
قادری افزود: از ابتدای سال تاکنون 4 نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در استان کردستان جان خود را از دست دادند.
وی به عدم همکاری رسانههای اجتماعی در خصوص آگاهسازی این بیماری اشاره کرد و گفت: اطلاعرسانی در مورد شیوع بیماری، راههای کنترل و مقابله با آن در میزان ابتلا و کاهش مرگ و میرها موثر است.
معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ارائه آموزشهای لازم به نهادهای مربوطه خبر داد و افزود: به محض گسترش این بیماری و ایجاد اپیدمی وحشتناک اقدامات پیشگیرانه انجام شده و آمادگی لازم برای کنترل و کاهش این بیماری را داریم.
قادری با بیان اینکه در خصوص فعالیتهای استراتژیک جهت مقابله با بیماریها در مقابل سلامت مردم همه ما مسوولیم به روشهای پیشگیرانه دارویی و غیر دارویی شامل آموزش در سطح فردی و خانواده، مدارس و در سطح جامعه، مراکز تجمع، بیمارستانها و درمانگاهها در خصوص کنترل و مقابله با بیماری آنفلوآنزا اشاره کرد و گفت: در سطح مراکز بهداشتی درمانی موازین کنترل عفونت مهم است.
وی آمادگی برای بحران مقابله با بیماری آنفلوآنزا را در سطح دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی استان اعلام کرد و ادامه داد: از لحاظ ذخیره دارویی در استان هیچ مشکلی نداریم.
معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: تعطیلی مدارس در خصوص مشاهده فرد مشکوک به آنفلوآنزا صرفا با تایید دانشگاه علوم پزشکی باید صورت گیرد که خوشبختانه در استان فعلا نیازی به تعطیلی مدارس نبوده است.