مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  61672 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
پیک امیکرون در راه است

پیک امیکرون در راه است

دبیر کمیته علمی کشوری کووید 19در مورد وضعیت انتشار سویه امیکرون در کشور از پیش بینی شیوع بیشتر این ویروس و رسیدن آن به پیک در طول هفته های آینده خبر داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی و به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری کووید19 در حاشیه جلسه امروز این کمیته پس از اشاره به مصوبات جدید در این کمیته گفت: جلسه امروز کمیته علمی درباره بحث واکسیناسیون و تست‌های تشخیصی بود. همچنین آخرین اطلاعاتی که درباره امیکرون وجود دارد، مورد ارزیابی قرار گرفت. باید توجه کرد که باتوجه به شیوع امیکرون در کشورهای جهان و در کشورهای اطراف ما از جمله در بحرین و کویت، به نظر می‌رسد که ما در چند هفته آینده شاهد پیکی از امیکرون باشیم.

وی با تاکید بر لزوم افزایش واکسیناسیون و تزریق دوز سوم در سریعترین زمان ممکن گفت: بر همین اساس باتوجه به بحث امیکرون که در کشور وجود دارد و در چند هفته آتی شاهد پیک جدیدی هستیم، توصیه اعضای کمیته به صورت مصوب این بود که حتما بر تزریق دوز سوم تاکید شود و این اقدام صورت گیرد. باتوجه به اینکه اکنون حدود 9 میلیون نفر در کشور ما دوز سوم را تزریق کردند، نیاز است که 40 تا 50 میلیون نفر دیگر وارد تزریق دوز سوم شوند و حتما دوز سوم را تزریق کنند.

در پایان وی با اشاره به لزوم بررسی های بیشتر در مورد بازگشایی مدارس و دانشگاه ها گفت: نکته دیگر این است که باتوجه به اینکه امیکرون در کشورمان تقریبا دارد شیوع پیدا می‌کند و در دو تا سه هفته آینده به احتمال زیاد به پیک خودش می‌رسد، کمیته علمی در نظر گرفت که حتما بحث بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به تعویق بیفتد و این بازگشایی انجام نشود تا دو سه هفته آینده مشخص شود که در کجای کار هستیم. پیش‌بینی‌های متخصصین اپیدمیولوژی و آمار و اعضای کمیته علمی این است که طی دو سه هفته آینده با پیک امیکرون در کشور مواجه خواهیم شد. بنابراین به نظر نمیرسد که بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها کار معقولی باشد.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره پیک امیکرون در راه است فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «پیک امیکرون در راه است» در کادر زیر بنویسید :
2 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید