کد مطلب:  66872 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
واکنش جلال رشیدی کوچی به ماجرای مهسا امینی

واکنش جلال رشیدی کوچی به ماجرای مهسا امینی

جلال رشیدی کوچی نماینده فارس به ماجرای مهسا امینی عکس‌العمل نشان داده و گفته پیگیر ماجرا است و گزارش خواهد داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

چند روزی است که ماجرای مهسا امینی در رسانه‌های داخلی و خارجی و همینطور شبکه‌های اجتماعی مطرح شده و باعث نگرانی بسیاری از مردم ایران شده است. به گزارش آسمونی، مهسا امینی که توسط گشت ارشاد تهران تذکر دریافت کرده بود برای به اصطلاح جلسه توجیهی به مقر پلیس برده شده بود تا اینکه پس از 2 ساعت وضعیت وی بدحال گزارش شد و سکته مغزی و قلبی گزارش شد.

حال جلال رشیدی کوچی نماینده فارس در مجلس گفته با اشاره به کما رفتن مهسا امینی پس از انتقال به یک مقر انتظامی از سوی گشت ارشاد منتظر گزارشات تکمیلی از دستگاه‌های مرتبط هستم تا سناریوهای مطرح شده در این ماجرا را ارزیابی کنم.

گزارشی که نیروی محترم انتظامی داده‌اند این بوده که ایشان به جلسه کلاس‌های توجیهی دعوت شده. اما این اتفاق رخ داده باید بررسی شود. اینکه ما به این راحتی یک دختر جوانی که می‌توانسته سال‌ها زندگی داشته باشد و خانواده‌اش را با این نوع رفتار آزار دهیم، قابل قبول نیست، حداقل برای من این موضوعات قابل هضم نیست و این موضوع را به صورت ویژه پیگیری خواهیم کرد و نتیجه‌اش را شفاف به مردم خواهم گفت.

 

: برای دریافت مشاوره درباره واکنش جلال رشیدی کوچی به ماجرای مهسا امینی فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «واکنش جلال رشیدی کوچی به ماجرای مهسا امینی» در کادر زیر بنویسید :
5 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید