
کشتی فرنگی، موفق تر از کشتی آزاد در مسابقات جهانی نوجوانان
در این رقابتها ابتدا کشتی گیران فرنگی از روز سوم تا پنجم مردادماه با یکدیگر رقابت کردند. این رقابتها در 10 وزن برگزار شد و کشتی گیران کشورمان در وزنهای 45 کیلوگرم، 48 کیلو، 51، 55، 60،65، 71، 80، 92 و 110 کیلوگرم با حریفان خود به رقابت پرداختند.
در این رقابتها علی احمدی وفا در 48 کیلوگرم در دیدار فینال موفق شد رقیب هندی را شکست داده و مدال طلای مسابقات را به خود اختصاص دهد. در 65 کیلوگرم اهورا بویری تا دیدار نهایی پیش رفت. اما در آخرین دیدار در برابر رقیب آمریکایی باخت تا مدال نقره این وزن را به ارمغان آورد.
ایران دو مدال برنز هم در 80 کیلوگرم و 110 کیلوگرم به خود اختصاص داد. این مدالها توسط رضا آذرشب( 80 کیلوگرم) و محمد جهانگیری(110 کیلوگرم) به دست آمد.
به این ترتیب پس از برگزاری روز نخست مسابقات و مشخص شدن نتایج پنج وزن از 10 وزن رقابتها، ایران صاحب 75 امتیاز شد و پس از آذربایجان 80 امتیازی در رده دوم جدول ایستاد. تیم ترکیه هم 60 امتیاز به دست آورد تا این سه تیم برای کسب عنوان قهرمانی جهان روز دوم مسابقات را آغاز کنند.
در این روز محمد غلامی نماینده 51 کیلوگرم کشورمان مقابل رقیب ازبک خود قرار گرفت و با شکست در این مسابقه مدال نقره رقابتها را از آن خود کرد. دیگر نمایندگان کشورمان با شکست مقابل رقبای خود، شانس قهرمانی را از دست داده بودند و برای کسب مدال برنز با رقیبان خود مسابقه دادند. در وزن 45 کیلوگرم پیام احمدی با برتری مقابل رقبای خود صاحب مدال برنز شد و حمیدرضا کشتکار در 92 کیلوگرم هم مدال برنز دیگری برای ایران به ارمغان آورد. همچنین ابوالفضل میرشکار در 60 کیلوگرم با شکست در آخرین مسابقه خود به مقام پنجم رسید تا هرچند در رسیدن به مدال ناکام شود، اما در جدول امتیازی برای کشورمان امتیاز کسب کند. ایران در کشتی فرنگی نوجوانان جهان موفق شد یک طلا، دو نقره و چهار برنز به دست آورد.
به این ترتیب با برگزاری این مسابقات، امتیازات ایران به 135 رسید و بالاتر از آذربایجان- که 130 امتیاز به دست آورد- عنوان قهرمانی جهان به کشتی گیران فرنگی کار نوجوان ایران رسید. گرجستان با 121 و ترکیه با 89 امتیاز هم سوم و چهارم شدند.
بعد از قهرمانی فرنگی کاران ایران، نوبت به کشتی گیران آزادکار نوجوان رسید. این رقابتها هم در 10 وزن برگزار شد و اولین و تنها مدال طلای کشورمان در 60 کیلوگرم توسط ابراهیم الهی به دست آمد. الهی برای رسیدن به مدال طلا مقابل رقبای نیوزیلند، ترکیه، آذربایجان، هند و قرقیزستان به پیروزی دست یافت و قهرمان این وزن شد.
در 48 کیلوگرم اتفاق عجیبی برای عرشیا حدادی کشتی گیر کشورمان افتاد. حدادی به راحتی مقابل رقبای قرقیزستان، ترکیه و فرانسه پیروز شد. حدادی در رقابت با نماینده آمریکا در ابتدا با 6 امتیاز عقب افتاد. به نظر می رسید که او این رقابت را به حریف خود واگذار می کند. اما در ادامه امتیازات را یکی پس از دیگری جبران کرد و سرانجام بعد از بازبینی ویدئویی 2 امتیاز دیگر به او داده شد تا در فاصله 4 ثانیه به پایان مسابقه نتیجه(6-6) مساوی شود. از آنجایی هم که آخرین امتیاز به حدادی رسیده بود، نماینده ایران برنده مسابقه می شد. اما حریف آمریکایی تنها در 4 ثانیه باقیمانده موفق شد 2 امتیاز از حدادی بگیرد و با برتری(8-6) به فینال برسد در حالی که نماینده ایران به مدال برنز دست پیدا کرد.
در 51 کیلوگرم محمدرضا اسدی به آسانی کشتی گیران مولداوی، قرقیزستان و آذربایجان را شکست داد. اما مسابقه فینال را از کشتی گیر آمریکایی باخت و به مدال نقره دست پیدا کرد.
ایران در 80 کیلوگرم یک مدال نقره دیگر نیز به دست آورد. این مدال توسط رضا سلیمانیان به دست آمد که کشتی گیران آمریکا، بلغارستان، قزاقستان و تاجیکستان را شکست داد. اما در فینال از حریف هندی باخت و نایب قهرمان شد. آخرین مدال کشورمان در 92 کیلوگرم به دست آمد. عرفان علیزاده کشتی گیر این وزن کشورمان ابتدا حریفان ژاپن و آذربایجان را برد و بعد از باخت به حریف مجارستانی، در برابر نماینده ارمنستان پیروز شد تا مدال برنز دیگری برای ایران به ارمغان آورد.
به این ترتیب ایران با یک طلا، دو نقره و دو برنز و کسب 117 امتیاز به کار خود پایان داد و عنوان چهارم کشتی آزاد جهان را از آن خود کرد. در این رقابتها آمریکا با 190 امتیاز، هند با 126 و آذربایجان با 122 امتیاز دوم و سوم شدند و بالاتر از ایران قرار گرفتند.