مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  63417 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مزایده پیراهن تاریخی مارادونا در جام جهانی 1986

مزایده پیراهن تاریخی مارادونا در جام جهانی 1986

پیراهنی که مارادونا هنگام به ثمر رساندن آن گل تاریخی در جام جهانی 1986 بر تن کرده بود، با قیمت حداقل چهار میلیون پوند به فروش می رسد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی، پیراهنی که مارادونا هنگام به ثمر رساندن آن گل تاریخی در جام جهانی 1986 بر تن کرده بود، با قیمت حداقل چهار میلیون پوند به فروش می رسد. پیراهن شماره 10 مارادونا در 35 سال گذشته در اختیار استیو هاج، هافبک سابق انگلیس بوده است. این دو بازیکن در پایان بازی یک چهارم نهایی بین آرژانتین و انگلیس پیراهن های خود را عوض کردند و این لباس تاریخی در این مدت در اختیار هافبک سه شیرها بود.

برام واچر، رئیس انجمن لباس‌های خیابانی و کلکسیون‌های مدرن در ساتبیز این پیراهن را به حراج می‌گذارد. او در این رابطه گفت: "دست خدا واقعا یک لحظه منحصر به فرد نه تنها در تاریخ ورزش، بلکه در تاریخ قرن بیستم است. آن لحظه فراتر از دنیای فوتبال طنین و بلافاصله پس از جنگ فالکلند بوده و به نوبه خود الهام بخش کتاب ها، فیلم ها و مستندهای زیادی بود. حالا از مارادونا به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال یاد می شود و این مسابقه خاص بخش مهمی از میراث اوست."

مناقصه آنلاین برای این پیراهن از 20 آوریل تا چهار می برگزار شده و این پیراهن در گالری ساتبی نیوباند استریت به نمایش عمومی هم گذاشته خواهد شد.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره مزایده پیراهن تاریخی مارادونا در جام جهانی 1986 فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «مزایده پیراهن تاریخی مارادونا در جام جهانی 1986» در کادر زیر بنویسید :
3 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید