
مزایده پیراهن تاریخی مارادونا در جام جهانی 1986
به گزارش آسمونی، پیراهنی که مارادونا هنگام به ثمر رساندن آن گل تاریخی در جام جهانی 1986 بر تن کرده بود، با قیمت حداقل چهار میلیون پوند به فروش می رسد. پیراهن شماره 10 مارادونا در 35 سال گذشته در اختیار استیو هاج، هافبک سابق انگلیس بوده است. این دو بازیکن در پایان بازی یک چهارم نهایی بین آرژانتین و انگلیس پیراهن های خود را عوض کردند و این لباس تاریخی در این مدت در اختیار هافبک سه شیرها بود.
برام واچر، رئیس انجمن لباسهای خیابانی و کلکسیونهای مدرن در ساتبیز این پیراهن را به حراج میگذارد. او در این رابطه گفت: "دست خدا واقعا یک لحظه منحصر به فرد نه تنها در تاریخ ورزش، بلکه در تاریخ قرن بیستم است. آن لحظه فراتر از دنیای فوتبال طنین و بلافاصله پس از جنگ فالکلند بوده و به نوبه خود الهام بخش کتاب ها، فیلم ها و مستندهای زیادی بود. حالا از مارادونا به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال یاد می شود و این مسابقه خاص بخش مهمی از میراث اوست."
مناقصه آنلاین برای این پیراهن از 20 آوریل تا چهار می برگزار شده و این پیراهن در گالری ساتبی نیوباند استریت به نمایش عمومی هم گذاشته خواهد شد.