کد مطلب:  65975 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
بی احتیاطی حین عکاسی در کنار رودخانه جان 2 نفر را گرفت!

بی احتیاطی حین عکاسی در کنار رودخانه جان 2 نفر را گرفت!

بی احتیاطی بخاطر عکس گرفتن باعث شد دو نفر از جوانان خوزستانی در رودخانه دز غرق شوند و جان خود را از دست بدهند.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

در پی بی احتیاطی هنگام عکاسی در کنار رودخانه دز در دزفول باعث شد دو تن که عمو و برادرزاده بودند در رودخانه افتاده و غرق شوند.

به گزارش آسمونی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول، روح اله بهشتی فرد اعلام کرد به محض تماس با شماره 125، مبنی بر غرق شدن دو تن در رودخانه دز، نیروهای امداد و نجات ایستگاه شماره 2 دزفول سریعاً خود را به محل حادثه واقع در بوستان ساحلی علی کله رساندند.

جوان 22 ساله ای همراه با عمو و دخترعموی خود از ایذه به دزفول آمده بودند اما بعد از عبور از موانع تردد و بدون توجه به علائم هشداردهنده، هنگام عکاسی پای او سر خورده و درون آب سقوط می کند.

عموی آنها به محض دیدن این حادثه، خود را درون آب می اندازد تا برادرزاده خود را نجات دهد اما متاسفانه هر دو جان می بازند.

رئیس سازمان آتش نشانی دزفول اعلام کرد: «آتش‌نشانان‌ جسم بی جان عمو و برادرزاده را از آب خارج کرده و در اختیار نیروهای اورژانس 115 قرار دادند اما متاسفانه عملیات احیای قلبی نتیجه‌بخش نبود و در نهایت این مرد 50 ساله و جوان 22 ساله به سردخانه باغ بهشت منتقل شدند.»

: برای دریافت مشاوره درباره بی احتیاطی حین عکاسی در کنار رودخانه جان 2 نفر را گرفت! فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «بی احتیاطی حین عکاسی در کنار رودخانه جان 2 نفر را گرفت!» در کادر زیر بنویسید :
2 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید