کد مطلب:  68190 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
ماجرای پایتون

ماجرای پایتون

پس از صحبت هایی در خصوص پایتون در نشست ابراهیم رئیسی با جمعی از اساتید دانشگاه، کلمه پایتون ترند شد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

پایتون ترند شد و هیچوقت کسی تصور نمی‌کرد پس از نشست ابراهیم رئیسی در 8 فروردین ماه 1402 با جمعی از اساتید دانشگاه با عنوان دانشمندان یک درصد برتر جهان، کلمه پایتون ترند شود. اما ماجرا چه بود؟ در ادامه با آسمونی باشید.

پایتون (Python) که یکی از پرطرفدارترین زبان‌های برنامه‌نویسی می‌باشد، پس از صحبت‌های استاد دانشگاه نوشیروانی بابل در نشست رییس‌جمهور با جمعی از اساتید برتر دانشگاه، مورد توجه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

استاد دانشگاه نوشیروانی بابل و یکی از دانشمندان یک درصد برتر جهان در این نشست گفت:

«پیشنهاد من با یک نرم‌افزار جهانی است تحت عنوان پایتون. پایتون کارهای مختلفی انجام می‌دهد، در حوزه پزشکی متحول می‌کند، چهار سال آینده را پیش‌بینی می‌کند که چه سرطانی در واقع طرف دارد. ما در حوزه سیاست چنین مشکلی داریم آقای رییس‌جمهور، چرا؟ چون آینده‌ای که باید پیش‌بینی کنیم را نداریم. چه اتفاقی در کشورهای آینده منطقه خواهد بود، نداریم. ولی با شبکه‌های جهانی پایتون می‌توانیم. در زمینه نظامی می‌توانیم. در زمینه‌های اقتصادی می‌توانیم. در زمینه رشد تورم که حضرت آقا فرمودند می‌توانیم در آن زمینه کار کنیم. چگونه می‌توانیم شبکه عصبی یا هوش مصنوعی که در بدن ما وجود دارد، هر نقطه‌ای از بدن ما تیغ بزنیم کاملا بقیه جاها خودش را نشان می‌دهند. ما به طریقی باید این مجموعه به هم متصل باشیم.»

اما انتقادات چیست؟

گفته شده این استاد دانشگاه از نرم‌افزار و شبکه جهانی پایتون می‌گوید و از شبکه عصبی یا هوش مصنوعی که در بدن وجود دارد. اما پایتون زبان برنامه نویسی است و آنچه که این استاد فکر می‌کند، نیست و پایتون نرم‌افزاری نیست که بتواند چهار سال آینده را پیش‌بینی‌ کند. پایتون زبان برنامه‌نویسی است که شاید بتوان آن را در راه خلق بسیاری ابزارها به کار گرفت.

: برای دریافت مشاوره درباره ماجرای پایتون فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «ماجرای پایتون» در کادر زیر بنویسید :
2 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید