مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  1811 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
عکس هایی از دروازه جهنم

عکس هایی از دروازه جهنم

  چهل سال پیش، زمین‌شناسان اهل شوروی مشغول کاوش در صحرای کرکوم (Karakum) در هفت کیلومتری روستای دروازه...
زمان مطالعه: 1 دقیقه

9
9

    چهل سال پیش، زمین‌شناسان اهل شوروی مشغول کاوش در صحرای کرکوم (Karakum) در هفت کیلومتری روستای دروازه (Derweze)  در تاجیکستان بودند و گمان می‌بردند که در این منطقه باید دنبال ذخایر گاز بگردند. به همین خاطر مشغول حفاری شدند.      

7
7

    اما ناگهان تجهیزات و آدم‌ها و هرچیز دیگر در آن حوالی درون حفره‌ای افتادند که ظاهرا پر از گاز بود. تاکنون مدارک و اسنادی از روز کشف این حفره در اختیار عموم قرار داده نشده است. اما روایت موجود این است که حفره حدود هفتاد متر عرض و بیست متر عمق داشت و به شدت گاز متان از آن متصاعد می‌شد.    

10
10

    حتی در همان چهل سال قبل هم که ملاحظات زیادی درباره گرم‌شدن زمین وجود نداشت، متخصصان می‌دانستند که بیرون‌زدن چنین حجم عظیمی از گاز- آن هم در نزدیکی روستای مسکونی- بسیار خطرناک است. آنها به همین جهت تصمیم گرفتند حفره را آتش بزنند.    

6
6

    برای انجام این کار، نارنجک‌هایی درون حفره انداختند و امیدوار بودند که ظرف چند هفته، کل گاز موجود در حفره بسوزد. حالا چهل سال از آن زمان می‌گذرد و حفره همچنان دارد می‌سوزد.  

12
12

 

8
8

 

11
11

       

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره عکس هایی از دروازه جهنم فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «عکس هایی از دروازه جهنم» در کادر زیر بنویسید :
2 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید