مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  68208 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
طرح برخورد با بدحجابی

طرح برخورد با بدحجابی

طرح برخورد با بی حجابی از روز شنبه ۲۶ فروردین شروع شد. عده‌ای معتقدند حجاب یک امر اختیاری است و عده‌ای هم قانون را اولویت می‌دانند.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

برخورد با بدحجابی در سراسر کشور اجرا می‌شود. به گزارش آسمونی، طرح برخورد با بدحجابی با استفاده از فناوری و تجهیزات پیشرفته و دوربین‌هایی که به گفته فرمانده کل انتظامی کشور احتمال خطا ندارند، از روز ۲۶ فروردین شروع می‌شود. سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی فرماندهی کشور از اجرای طرح برخورد با بی‌حجابی روز ۲۶ فروردین ماه خبر داد و با بدپوششی و کشف حجاب در معابر عمومی، خودروها و اصناف برخورد می‌شود.

از روز ۲۶ فروردین ماه طرح برخورد با بدحجابی و کشف حجاب در معابر، اصناف و خودروها در سراسر کشور اجرا می‌شود.

ابتدا در ارتباط با پوشش بدحجابی به فرد تذکر داده شده و بعد از آن فرد با مدارک به دستگاه قضایی معرفی می‌شود تا به مورد آن رسیدگی کنند. در مورد خودرو هم بار اول به فرد تذکر داده شده و در صورت تکرار بار دوم خودرو توقیف می شود. توقیف الکترونیکی یا توقیف در محل یا توقیف در پارکینگ، در حوزه صنوف هم صنوفی که متصدیانش کشف حجاب کنند تذکر جدی داده شده و اخطار پلمب گرفته و پلمب می‌شوند و این موضوع شامل باغ تالارها و رستوران‌ها و مراکز بزرگ هم می‌شود.

در مورد پوشش اما عده‌ای معتقدند باید آزادی انتخاب وجود داشته باشند اما عده‌ای هم مخالف هستند و این دو دستگی، سیاستمداران را بر آن داشت که چنین قانونی را عملی کنند.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره طرح برخورد با بدحجابی فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «طرح برخورد با بدحجابی» در کادر زیر بنویسید :
5 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید