کد مطلب:  63400 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
واکنش تهیه کننده فیلم قهرمان به شکایت علیه اصغر فرهادی

واکنش تهیه کننده فیلم قهرمان به شکایت علیه اصغر فرهادی

تهیه کننده فرانسوی فیلم قهرمان، آخرین ساخته اصغر فرهادی با انتشار بیانیه ای درباره شکایت مطرح شده علیه این کارگردان از وی حمایت کرد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی و به نقل از ایسنا، الکساندر ماله-گی، تهیه کننده فرانسوی که سابقه طولانی همکاری با اصغر فرهادی را دارد و در آخرین همکاری خود با وی در فیلم قهرمان در قامت تهیه کننده این فیلم حضور داشت، با انتشار یک بیانیه اعلام کرد که در حال حاضر هیچ گونه حکم قطعی و الزام قانونی علیه اصغر فرهادی وجود ندارد و این موضوع در حال بررسی در دادگاه می باشد و تصمیم نهایی از سوی دادگاه مشخص خواهد شد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: 

«قهرمان» هشتمین فیلم من با اصغر فرهادی به عنوان پخش کننده و چهارمین فیلم من به عنوان تهیه کننده است. ما با هم دو اسکار بهترین فیلم خارجی و جوایز زیادی در جشنواره فیلم کن از جمله جایزه بزرگ برای «قهرمان» دریافت کرده ایم. من به اصغر فرهادی که او را یکی از بااستعدادترین و خلاق‌ترین کارگردانان جهان می‌دانم اعتماد مطلق دارم. می‌دانم که یکی از شاگردان سابق او که زیر نظر او یک فیلم مستند کارگردانی کرده و یک زندانی سابق که داستانش از جمله از منابع الهام اصغر فرهادی برای فیلم بوده است، در ایران در رابطه با فیلم «قهرمان» شکایت کرده ‌اند.

وی در ادامه از ارتباط مستقیمش با وکیل اصغر فرهادی سخن می گوید و تاکید می کند که اطلاعات منتشر شده از سوی نشریه ها کاملا اشتباه می باشد و لازم است که همگان از تصمیم بازپرس قضایی در تاریخ 23 اسفند 1400 در دادگاته مطلع شوند.

ماله-گی که رئیس کمپانی ساخت و پخش فیلم فرانسوی ممنتوپیکچرز نیز می باشد در ادامه بیانیه خود تاکید کرده است که دادگاه ایران در بررسی های اولیه خود و با توجه به شئاهد ارائه شده از سوی شاکی، آزاده مسیح زاده در خصوص حق استفاده از درآمد های حاصل از فروش فیلم قهرمان را رد کرده است.

در پایان لازم به ذکر است که آزاده مسیح زاده، کارگردان مستند ساز ایرانی با ارائه شکایت علیه اصغر فرهادی از استفاده وی ایده مستند دوسر برد ، دوسر باخت در ساهت فیلم قهرمان خواستار مجرم شناختن وی و دریافت خسارت شده است.

 

: برای دریافت مشاوره درباره واکنش تهیه کننده فیلم قهرمان به شکایت علیه اصغر فرهادی فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «واکنش تهیه کننده فیلم قهرمان به شکایت علیه اصغر فرهادی» در کادر زیر بنویسید :
3 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید