کد مطلب:  60005 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
سخنگوی وزارت امور خارجه از اولین سفر خارجی رئیس جمهوری خبر داد

سخنگوی وزارت امور خارجه از اولین سفر خارجی رئیس جمهوری خبر داد

سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد: رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای به تاجیکستان سفر می‌کند.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی و به نقل از مهر، سعید خطیب، سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در نشست خبری ضمن تبریک روز ملی سینما به اهالی هنر، گفت: ایران یکی از پرچم داران سینما جهان است و هنرمندان ما همواره در این عرصه چه در ارتباط با مردم و چه خود موفق بودند.

وی همچنین به نشست مشترک وزرای امور خارجه و نیرو به عنوان رئیس کمیسیون ایران و تاجیکستان اشاره و تصریح کرد: این جلسه برای هماهنگی قبل از سفر وزیر امور خارجه به تاجیکستان برای حضور در اجلاس شانگ‌های بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به سفر نخست وزیر عراق به تهران، گفت: سفر او به تهران در راستای روابط نزدیک ایران و عراق انجام شد.

خطیب‌زاده افزود: گفتگوهای خوبی در تهران صورت گرفت و تمرکزی بر گفتگوهای تجاری و اقتصادی شکل گرفت و در مورد پروژه‌های اقتصادی مذاکراتی انجام شد.

خطیب‌زاده در ادامه با بیان اینکه رئیس جمهور کشورمان برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای به تاجیکستان سفر می‌کند، گفت: این اولین سفر خارجی رئیسی است. یک جنبه، شرکت در اجلاس شانگهای و دیگری ظرفیت دوجانبه سفر است و در هر دو جنبه برنامه‌های گسترده‌ای توسط نهاد ریاست جمهوری در دست پیگیری است.

وی همچنین درباره به رسمیت شناختن طالبان، اظهار داشت: ایران جزو معدود کنشگرانی است که با همه طرف ها در افغانستان روابط خود را دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه با برخی گفتگوهای فراگیرتر و با برخی محدودتر داشته‌ایم، افزود. همواره سعی کردیم با این گروه‌ها گفتگو کنیم و دور اول گفت‌وگوهای فراگیر بین افغانی در تهران برگزار شد و سعی کردیم همه گروه‌ها را مشارکت دهیم.

خطیب‌زاده در خصوص علت عدم توجه غرب و آژانس بین المللی انرژی اتمی به فعالیت‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی، گفت: متاسفانه یک استاندارد دوگانه بسیار شرم آور برای غرب وجود دارد که نه تنها فشاری برای پیوستن این رژیم و خلع سلاحش انجام نمی‌دهند، بلکه به عنوان دردانه‌ای از این رژیم حمایت می‌کنند.

: برای دریافت مشاوره درباره سخنگوی وزارت امور خارجه از اولین سفر خارجی رئیس جمهوری خبر داد فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «سخنگوی وزارت امور خارجه از اولین سفر خارجی رئیس جمهوری خبر داد» در کادر زیر بنویسید :
2 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید