کد مطلب:  69097 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
ستاره استقلال برای دربی حساس استارت زد

ستاره استقلال برای دربی حساس استارت زد

کوین که در هفته بیست و هفتم و در بازی با پرسپولیس به دلیل برخورد با مهدی عبدی از ناحیه همسترینگ مصدوم شد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

کوین که در هفته بیست و هفتم و در بازی با پرسپولیس به دلیل برخورد با مهدی عبدی از ناحیه همسترینگ مصدوم شد، به این بهانه به تهران برگشته که در دربی جدید تیم را همراهی کند. او به واقع در دربی از ترکیب استقلال خارج شد و با دربی جدید بار دیگر به ترکیب تیم آبی برمی‌گردد.

به گزارش آسمونی، به نظر پزشکان فرانسوی مجوز حضور کوین یامگا را در ترکیب استقلال صادر کرده‌اند و او بی هیچ مشکلی در صورت صلاح‌دید ریکاردو ساپینتو قادر است در مصاف چهارشنبه هفته پیش‌رو در ترکیب تیمش به میدان بیاید. در غیر اینصورت از فرانسه به ایران برنمی‌گشت. او بعد از مصدومیت در دربی و در هفته بیست و هفتم با اجازه از ریکاردو ساپینتو و باشگاه استقلال به زادگاهش برگشت، اما هر روز برای رفع مصدومیت خود مشغول تمرین با مربیان اختصاصی بود و در نهایت هم برای فینال حذفی خود را به تهران رساند.

گفتنی است امروز استقلال تمرین ندارد، اما کوین به صورت اختصاصی زیر نظر مربی بدنساز این تیم تمرین خواهد کرد تا عقب ماندگی بدنی خود را جبران کند و روز چهارشنبه در ترکیب تیم استقلال به میدان بیاید. او فردا به طور حتم در تمرینات گروهی استقلال شرکت خواهد کرد.

: برای دریافت مشاوره درباره ستاره استقلال برای دربی حساس استارت زد فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «ستاره استقلال برای دربی حساس استارت زد» در کادر زیر بنویسید :
5 + 8 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید