تصور کنین روی صخره های نارنجی رنگی قدم می زنین که لایه لایه زمین رو بالا رفتن و آب از بلورهای سنگی شان چکه می کنه، رو که بر گردونین، پشت سرتون زمین لایه لایه سبزآبیه و کمی اون طرف تر، لایه لایه زرد .
مشابه همچین جایی تنها در سه کشور ترکیه، امریکا و نیوزلند وجود داره، اما شما برای دیدن چنین منظره ای کافیه فقط تا ساری برین .
چشمه های آب معدنی باداب سورت که زیباترین چشمه جهان شناخته شده است، یکی از شگفت انگیزترین شاهکارهای طبیعته، که در محدوده روستای اروست واقع شده.
باداب سورت چشمه پلکانی بینظیر در ایران و کمنظیر در جهانه که بعد از کوه دماوند به عنوان دومین میراث طبیعی ایران تو فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده. این چشمه های فوق العاده زیبا که تو بلندای 1841 متری از تراز دریا جا دارن، تو ایران بی نظیر هستن.
این باداب شامل چند چشمه با آبهای کاملاً متفاوت از لحاظ رنگ، بو، مزه و حجم آب است. چشمه ای که پرآبه، آب خیلی شور و استخری با قطر حدود 15 متر و عمق زیاد داره. چشمهٔ دوم که در بالادست و شمال غربی این چشمه قرار گرفته، ترش مزه و آبی به رنگ قرمز و نارنجی داره، در اطراف چشمه هم کمی رسوب آهن نشسته.
جریان آبهای رسوبی و معدنی این چشمهها طی سالها، در شیب پایین دست کوهستانی خود، صدها طبقه و دهها حوضچهٔ پلکانی بسیار زیبا به رنگهای نارنجی، زردو قرمز در اندازههای مختلف بوجود آورده. این طبقات و حوضچهها در واقع جاذبهٔ اصلی و ویژگی منحصر به فرد چشمههای باداب سورته. زیبایی این طبقات و محل ویژهٔ قرارگیری چشمه در دامنه کوهستان و چشم اندازهای اطراف به ویژه در غروب واقعا تحسین برانگیزه.
این چشمه از نظر وسعت خیلی کوچیکه و خواص درمانی بسیار خوبی نسبت به بقیه چشمه ها داره. بازدید از چشمه و حوضچه های باداب سورت مخصوصا در اردیبهشت ماه خستگی رو از جان گردشگران بیرون می کنه. خیال انگیزترین صحنه های منطقه به هنگام طلوع و غروب خورشیده که این چشم اندازهای چشم نواز هیچ وقت از روح و ذهن فراموش نمی شه و بارها و بارها طبیعت دوستان رو به تماشای خود جذب می کنه. پر بازدید ترین زمان، فصل بهار و تابستان است.
چشمه شور باداب سورت استخر آبی کوچکیه که معمولا تو تابستان برای آب تنی استفاده می شه و برای درمان دردهای کمر، پا، روماتیسم، میگرن و امراض پوستیه، اما چشمه دیگر باداب سورت که در نزدیکی این چشمه قرار گرفته، با آب زرد و نارنجی رنگش که از صخره ها نشت می کنه، اکسید آهن رو از قعر صخره ها به زمین میاره.