
زلنسکی: 24 ساعت آینده برای اوکراین حیاتی است
به گزارش آسمونی و به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام دفتر نخست وزیری انگلیس در تماسی تلفنی میان ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا وعده داده شد که کمک های نظامی کشور های غربی در آینده ای نزدیک به کشور جنگ زده اوکراین ارسال خواهد شد.
جانسون در این تماس تلفنی گفته است که تمام تلاشش را انجام خواهد داد تا کمکهای دفاعی بریتانیا و متحدانش به اوکراین برسد.
در این تماس تلفنی رئیس جمهور اوکراین تاکید کرده است که 24 ساعت آینده یک دوره زمانی حیاتی در اوکراین خواهد بود و کمک های کشور های دیگر از نیرو های کشورش می تواند وضعیت را به طور کامل تغییر دهد.
از سوی دیگر اما وزرای خارجه اتحادیه اروپا با تامین 450 میلیون یورو معادل 500 میلیون دلار تسلیحات به نیروهای کی یف موافقت کردند. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پس از نشست مجازی شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا در اواخر روز یکشنبه اعلام کرد: این کمک همچنین شامل 50 میلیون یورو برای تدارکات غیرکشنده مانند سوخت و تجهیزات حفاظتی خواهد بود و اتحادیه اروپا نیز قرار است تعدادی جنگنده نیز ارائه کند.
بورل در پایان تاکید کرد که تمامی این کمک های تسلیحاتی و نظامی از سوی صندوق بین دولتی پوشش داده خواهد شد و همچنین کشور لهستان به عنوان مرکز انتقال این تجهیزات و کمک ها انتخاب شده است.