کد مطلب: 58792 درج نظر
آموزش تصویری حذف کردن اکانت حساب کاربری واتساپ
زمان مطالعه: 1 دقیقه
نحوه حذف کردن حساب کاربری واتساپ بسیار ساده است و با دنبال کردن مراحلی که اینجا درج شده شما به راحتی میتوانید این کار را خودتان انجام دهید.

با حذف اکانت واتس اپ چه میشود؟

پس از پاک شدن کلیه پیام ها ، تماس ها و گفتگوها از بین میرود و دیگر قابل بازیابی نمیباشد. نسخه پشتیبان گوگل درایو شما حذف میشود. اسم شما از لیست دوستان شما پاک میشود. اطلاعات مالی و آرشیوها و همه و همه به کلی حذف میشوند. با حذف اکانت واتساپ تاریخچه چت ها روی گوشی مخاطبان شما از بین نمیرود و فقط اسمتون از لیست گفتگوها خارج میشود. پس از غیرفعال کردن اگر قصد داشته باشید میتونین مجدد برگردید.

نکته: درصورتی که اکانت شما در دسترس کسی قرار گرفته و نمی خواهید به اطلاعات شما دسترسی داشته باشد و امکان هک کردن نداشته باشد با حذف اکانت این موضوع امکان پذیر است.

نحوه حذف کردن حساب کاربری واتساپ

1- ابتدا برنامه واتساپ را باز کنید.  

برنامه واتساپ

2- سپس از بالای صفحه سمت راست بروی سه نقطه کلیک کنید.

دیلیت واتساپ

3- سپس گزینه تنظیمات (Settings) را انتخاب کنید.

دیلیت واتساپ

4- از منویی که مشاهده میکنید گزینه ی اکانت (Account) را انتخاب کنید.

دیلیت واتساپ

5- در این لیست شما باید گزینه آخر که همان حذف اکانت است را انتخاب کنید.

دیلیت واتساپ

6- در اینجا کشور را ایران بزارید و شماره خود را بدون صفر اولش وارد کنید و روی دکمه قرمز رنگ Delete My Account بزنید.

مثلا به اینصورت 9121234567

7- با انتخاب مستطیل قرمز رنگ (DELETE MY ACCOUNT) اکانت واتساپی بر روی شماره ایی که وارد کرده بودید برای همیشه پاک خواهد شد.

ثبت نظر درباره «آموزش تصویری حذف کردن اکانت حساب کاربری واتساپ»

برای ثبت نظر ابتدا وارد سایت شوید


ورود به سایت