
داروی جدید سینوفارم جهت درمان کرونا وارد مرحله بالینی شد
به گزارش آسمونی به نقل از چاینا دیلی، شرکت سینوفارم تاییدیه اجرای آزمایش بالینی یک داروی کووید 19 را دریافت کرده که براساس ایمونوگلوبین های انسانی دریافت شده از افراد واکسینه، ساخته شده است.
این نخستین داروی کووید 19در جهان است که از پلاسمای غنی از آنتی بادی برای مقابله با ویروس جدید کرونا استفاده میکند. چنین دارویی پورتفولیوی شرکت چینی را برای توسعه محصولاتی که این بیماری هدف گرفته، گستردهتر میکند. سینوفارم تاکنون 4 واکسن نیز برای مقابله با این ویروس توسعه داده است.
داروی آزمایشی مذکور توسط یکی از زیرمجموعههای سینوفارم به نام China National Biotech Group توسعه یافته و اجازه آزمایش بالینی دارو نیز توسط سازمان ملی محصولات پزشکی چین در 30 آگوست صادر شده است.
ژو جینگ جین یکی از مقامات ارشد این زیر مجموعه سینوفارم میگوید: داروی آزمایشی مذکور با استفاده از پلاسمای افراد سالمی که با واکسنهای ویروس غیر فعال، ایمن شدهاند ساخته شده و حاوی سطح بالایی از آنتی بادی است.
داروی مذکور روی افرادی که مبتلا به نوع متوسط یا شدید کووید 19 شدهاند، تأثیرگذار است.
به گفته جنیگ جین این دارو مراحل آزمایشهای پیش بالینی و تستهای حیوانی را پشت سرگذاشته است و نتایج تستهای حیوانی حاکی از کارآمدی داروی مذکور در کاهش علائم و خسارات ناشی از ابتلاء به ویروس بود.