کد مطلب:  68898 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
حسین‌خانی از مس کرمان جدا شد

حسین‌خانی از مس کرمان جدا شد

باشگاه مس کرمان از جدایی سرمربی تیم فوتبال این باشگاه از جمع نارنجی‌پوشان خبر داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

باشگاه مس کرمان از جدایی سرمربی تیم فوتبال این باشگاه از جمع نارنجی‌پوشان خبر داد.

به گزارش آسمونی، باشگاه مس امروز (شنبه) با انتشار بیانیه‌ای، از هواداران نارنجی‌پوشان عذرخواهی کرد و در بخشی از آن، اشاره‌ای به وضعیت نیمکت مس کرمان داشت. در بخشی از این بیانیه آمده است:

«بدون شک آقای فرزاد حسین‌خانی به‌عنوان یکی از چهره‌های ماندگار تاریخ باشگاه مس کرمان، تا همیشه با احترام در قلب این باشگاه جای دارد و قطعاً این چهره، بیش از همه برای ماندگاری مس کرمان در لیگ‌ برتر تلاش خود را به کار بست و به هیچ وجه شایسته نیست در جهت تخریب این چهره ماندگار باشگاه مس کرمان قضاوت‌های عجولانه صورت گیرد.

با تشکر از همه تلاش‌های آقای حسین‌خانی برای تیم فوتبال مس کرمان که منوط به سال گذشته نیست و قدمتی به قامت یک عمر دارد، پس از بیان استعفای ایشان در پایان بازی با سپاهان، کار مذاکره با گزینه سرمربیگری باشگاه صورت گرفت و توافقات اولیه نیز با ایشان انجام شد که با نهایی شدن توافق طی روزهای آتی، سرمربی جدید مس کرمان که رزومه‌ای عالی در صعود تیم‌های تحت هدایت به لیگ برتر را در اختیار دارد، رسماً معرفی خواهد شد و خیلی زود برنامه‌های باشگاه مس کرمان بر مبنای اهداف سال جدید خود اعلام خواهد شد.»

: برای دریافت مشاوره درباره حسین‌خانی از مس کرمان جدا شد فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «حسین‌خانی از مس کرمان جدا شد» در کادر زیر بنویسید :
2 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید