کد مطلب:  63036 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
تمام بلیت های دربی 98 فروش رفت

تمام بلیت های دربی 98 فروش رفت

پس از گذشت کمتر از 15 ساعت از آغاز فرآیند فروش بلیت 98 مین دربی پایتخت، تمامی بلیت های این دیدار حساس به فروش رفت.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی و به نقل از ایسنا، تمامی 20 هزار بلیت در نظر گرفته شده برای دیدار حساس و به احتمال زیاد پر تنش میان تیم‌های استقلال و پرسپولیس به فروش رفته است و هیچ صندلی خالی برای متقاضیان جدید وجود ندارد.

بر اسا سازمان برگزاری لیگ برتر  فقط 30 درصد از سکوهای ورزشگاه آزادی در اختیار تماشاگران دربی 98 خواهد بود.

بر اسا تصمیمات اتخاذ شده از سوی مسئولان مربوطه،  با وجود میزبانی پرسپولیس در این دیدار فقط 10 هزار بلیت در اختیار تماشاگران این تیم و 10 هزار بلیت در اختیار تماشاگران استقلال قرار دارد. به عبارت دیگر ظزفیت ورزشگاه به صورت 50/50 بین هواداران دو تیم تقسیم شده است.

به این ترتیب و پس از گذشت بیش از دو سال، هواداران دو تیم پایتخت نشین می‌توانند شاهد یکی از حساس‌ترین دیدار باشگاهی فوتبال ایران از نزدیک باشند.

آخرین باری گه تقابل دو تیم سرخابی با حضور تماشاگران برگزار شدمربوط به دربی 92 در نیمه بهمن ماه سال 1398 برگزار شده بود که با تساوی 2-2 شاگردان گل‌محمدی و مجیدی به اتمام رسیده بود. امام دربی فردا از حساسیت بسیار بالاتری نسبت به دربی های چند سال اخیر برخوردار است چرا که دو تیم در رتبه‌های اول و دوم جدول قرار دارند و استقلال با اختلاف 6 امتیاز از پرسپولیس جلوتر است.

در پایان لازم به ذکر است که نود و هشتمین دربی تهران میان دو تیم پر طرفدار پایتخت روز پنجشنبه 25 اسفند 1400 در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر و با قضاوت مهدی سید علی در ورزشگاه آزادی ساعت 17:30 برگزار خواهد شد.

 

: برای دریافت مشاوره درباره تمام بلیت های دربی 98 فروش رفت فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «تمام بلیت های دربی 98 فروش رفت» در کادر زیر بنویسید :
5 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید