کد مطلب:  59632 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
محققان در تلاش برای تولید اولین واکسن کرونا گیاهی

محققان در تلاش برای تولید اولین واکسن کرونا گیاهی

دو محقق سعی دارند با استفاده از روشی به نام کشاورزی مولکولی واکسن های کرونا را مبتنی بر گیاه و کارآمد بسازند که ارزانتر هستند و واکنش ایمنی قدرتمندتری در بدن ب
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی و به نقل از دیلی میل، دو محقق مشغول ایجاد روشی برای تولید واکسن کرونا از گیاهان هستند که علاوه بر کاهش هزینه این قابلیت را دارد که   بر اساس نیازهای هر فرد شخصی سازی شود.

هوگو فاستر بوندو و گری کوبینگر از کانادا و آمریکا ادعا می کنند که با استفاده از کشاورزی مولکولی می‌توان چنین واکسنی را ایجاد کرد. در این روش دی ان ای که پروتئین می‌سازد در بخش داخلی سلول گیاه قرار می‌گیرد و در مرحله بعد سلول به عصاره تبدیل می‌شود تا واکسن ساخته شود.

نکته جالب این است که برای تولید این واکسن برپایه گیاه فقط به آب، نور و خاک نیاز است.

کشاورزی مولکولی نخستین بار به عنوان یک روش جایگزین تولید زیستی در سال 1986 میلادی پیشنهاد شد. در این روش تمام تجهیزات مورد نیاز محققان در بستر گلخانه‌ای بود که بسیار ارزان‌تر از راکتورهای زیستی می باشد.

مرحله سوم آزمایش بالینی CoVLP یک واکسن احتمالی برای کووید 19 و همچنین یک واکسن برای مقابله با آنفلوانزا نمایانگر موفقیت این روش است. بخش جالبتر این پژوهش این است که هر دوی این  واکسن‌ها قطره خوراکی هستند.

در گزارش این دو محقق آمده است: واکسن‌های گیاهی برای مقابله با آنفلوانزا و ویروس کرونا احتمالاً نخستین پروتئین‌های درمانی هستند که برای مصرف انسان از گیاهان تولید می‌شوند.

به گفته آنها نه تنها این روش هزینه کمتری دارد بلکه پروتئین‌هایی که در گیاه تولید می‌شوند، واکنش ایمنی قدرتمندتری را در بدن انسان ایجاد می‌کنند چون از طریق دهان قابلیت جذب بیشتر و سریع تری  خواهد داشت.

.

 

: برای دریافت مشاوره درباره محققان در تلاش برای تولید اولین واکسن کرونا گیاهی فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «محققان در تلاش برای تولید اولین واکسن کرونا گیاهی» در کادر زیر بنویسید :
3 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید