کد مطلب:  64205 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
آلودگی هوای کشور خطرناک تر از کرونا

آلودگی هوای کشور خطرناک تر از کرونا

آلودگی هوای کشور کمتر از کرونا خطر ندارد. کم کم کرونا از بین می رود اما آلودگی هوا بدتر و بیشتر می شود.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی، هفته سلامت از روز شنبه 17 اردیبهشت آغاز شده و بهتر است در گام اول به معضل آلودگی هوا پرداخته شود. کرونا بعد از 2 سال روند نزولی پیدا کرده و کم کم درحال نابودی است اما آلودگی هوا سلامت مردم شهرها را تهدید می کند.

جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت عنوان کرد: «جوامع از طریق کاهش سطح آلاینده‌های هوا می‌توانند بار بیماری‌های مربوط به سکته، بیماری‌های قلبی، سرطان ریه و بیماری‌های تنفسی حاد و مزمن را کاهش دهند.».

راهنمای سازمان جهانی بهداشت در سال 2005 نشان می دهد کاهش غلظت ذرات PM 10 از 70 میکروگرم در هر متر مکعب به 20 میکروگرم در هر متر مکعب، میزان مرگ و میر را تا 15 درصد کاهش می دهد. سازمان جهانی بهداشت در سال 2019 تخمین زده است آلودگی هوای آزاد و داخلی در مناطق شهری و روستایی، سالیانه منجر به بیش از 7 میلیون مرگ زودرس می شود.

افرادی که در سرتاسر دنیا بر اثر آلودگی هوا می میرند
6 برابر افرادیست که در اثر مالاریا می میرند، و 4 برابر افرادیست که در اثر ایدز می میرند.

کودکان و سالخوردگان ازجمله گروه های آسیب پذیر آلودگی هوا هستند. در سال 2013 حدود 5% از مرگ کودکان زیر 5 سال و 10% از مرگ بزرگسالان بالاتر از 50 سال به خاطر آلودگی هوا بوده است. همچنین مردان نسبت به زنان در اثر آلودگی هوا فوت می کنند.

از این رو، خسارات جانی و مالی آلودگی هوا بیشتر از کرونا خواهد بود و اگر برای این پاندمی راهکاری ارائه نشود با سیر صعودی آن روبرو خواهیم شد. امیدواریم در آغاز هفته سلامت برای رفع آلودگی هوا رهکارهای سریع و قاطعی ارائه و عملی گردد.

: برای دریافت مشاوره درباره آلودگی هوای کشور خطرناک تر از کرونا فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «آلودگی هوای کشور خطرناک تر از کرونا» در کادر زیر بنویسید :
5 + 9 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید