مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  63900 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
آغاز فرآیند مقابله با لوازم خانگی قاچاق از آخر اردیبهشت

آغاز فرآیند مقابله با لوازم خانگی قاچاق از آخر اردیبهشت

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از آغاز فرآیند مقابله با لوازم خانگی قاچاق در کشور از پایان اردیبهشت امسال خبر داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش آسمونی و به نقل از ایسنا، محمد مهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، با اشاره به ابلاغیه رئیس‌جمهور مبنی بر تشدید مقابله با کالای قاچاق و تقلبی، اظهار کرد: بر این اساس ماهانه اقدامات تکمیلی برای ارتقاء سطح شفافیت بازار و کیفیت برای رسیدن به اهداف طرح یعنی کالای مطمئن، داخلی و استاندارد و همچنین واردات قانونی انجام می‌شود.

این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اجرای طرح مقابله با کالای قاچاق و تقلبی در بخش لوازم یدکی در فروردین گذشته گفت: از پایان اردیبهشت 1401 این طرح در بخش لوازم خانگی اجرا خواهد شد و بعد به ترتیب در حوزه محصولات دخانی، آرایشی و بهداشتی و پوشاک اجرا خواهد شد.

برادران با تاکید بر اینکه هر ماه یکی از کالا های در دستور کار طرح مقابله با قاچاق و فروسش موارد نقلبی قرار می گیرد تصریح کرد: این طرح با همکاری اصناف، انجمن‌ها و سازمان‌های نظارتی اجرا می‌شود. البته این طرح نافی سایر طرح‌های مقابله با قاچاق نیست بلکه برای بررسی بیشتر به ویژه در حوزه تکمیل سامانه‌ها انجام می‌شود.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره آغاز فرآیند مقابله با لوازم خانگی قاچاق از آخر اردیبهشت فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «آغاز فرآیند مقابله با لوازم خانگی قاچاق از آخر اردیبهشت» در کادر زیر بنویسید :
2 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید