
عیاری: تمام وجودم را برای روزگار قریب گذاشتم
به گزارش آسمونی و به نقل از ایسنا، کیانوش عیاری، کارگردان سینما و تلویزیون، دربارهی سریال «روزگار قریب» می گوید: در حین ساخت این سریال، فکر نمی کردم که دارم کار تلویزیونی انجام می دهم؛ من تمام وجودم، تمام تجاربم، تمام دانسته ها و اندوخته هایم را در این مجموعه صرف کردم.
این کارگردان سینما و تلویزیون درباره سریال «روزگار قریب» که به تازگی از تلویزیون بازپخش می شود و مقایسه آن با سریال «87 متر» که در آستانه قرار گرفتن روی آنتن است، چنین اظهار کرد: دیدن های من قبل از پخش فایده ندارد؛ چراکه مدام درگیر کار هم هستم و نمی توانم ارتباط یک مخاطب که به تماشای کار می نشیند را داشته باشم. سریال بعد از اربعین به روی آنتن برود و من بتوانم مثل یک تماشاگر عادی فیلم را ببینم، آن موقع می توانم درباره کم و کیف آن صحبت کنم.
او در ادامه صحبت هایش درباره ساخت «روزگار قریب» نیز گفت: من قصد داشتم فقط تهیه کنندگی کار را بر عهده بگیرم اما تلویزیون نپذیرفت و گفت شما را به عنوان کارگردان لازم داریم و بالاخره پذیرفتم که کارگردانی آن را هم انجام دهم.من تمام وجودم، تمام تجاربم و تمام دانسته ها و اندوخته هایم را در این کار صرف کردم. فکر نمی کردم که دارم کار تلویزیونی انجام می دهم.
این کارگردان که این روزها درگیر رساندن سریال «87 متر» به آنتن است، درباره ی آماده شدن این مجموعه نیز توضیح داد: اگر سریال از دو هفته پیش هم روی آنتن می رفت، ما آن را می رساندیم اما در حال حاضر یکسری کارهایی است که انجام می دهیم. نگرانی شبکه از این بابت بود که در میانه راه یک قسمت آماده نباشد و این نگرانی شبکه را به این تصمیم واداشت که سریال دیگری به نام «افرا» را روی آنتن ببرد.